Lavina Jahorina Hotel

U mjestu Gusti Teslić, kod Teslića, noćas se dešavala prava drama nakon što su nepoznate osobe “upale” u porodičnu kuću Omerović i izvršile razbojništvo koristeći silu i vatreno oružje.

 

Uhapšen muškarac kod kojeg je pronađena nestala djevojčica

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac iz Muća u Splitsko-dalmatinskoj županiji uhapšen je nakon što je u njegovoj kući pronađena trinaestogodišnja djevojčica za kojom se tragalo četiri dana.

 

Policija nad uhašenim provodi kriminalističku istragu, prenose hrvatski mediji.

Kod Bijeljine izbila dva požara, jedan i dalje aktivan

U semberskom selu Popovi danas su izbila dva požara, ali su jedan vatrogasci uspjeli da lokalizuju, dok drugi i dalje gase, rečeno je u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bijeljina.

 

Vatrogasci sa jednim vatrogasnim vozilom gase požar koji je izbio nedaleko od ugostiteljskog objekta "Drinska Ruža".

Epilog brutalnog navijačkog sukoba: Preminuo Demir Jukić

Preminuo je navijač Partizana Demir Jukić (19), teško ranjen u sukobu sa navijačima Crvene zvezde početkom juna. Do sukoba navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde došlo je početkom juna kada je Jukić (19) upucan u stomak, a još jedna osoba je lakše ranjena u tuči.

 

Žena stradala dok je gasila požar koji je sama izazvala

Pedesetpetogodišnja žena čiji su inicijali Š.M. iz Istočne Ilidže smrtno je stradala gaseći požar koji je izbio kada je zapalila stare stvari u mjestu Rastavac, opština Kalinovik, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

 

Drama kod Mrkonjić Grada: Vozilom upao u korito Crne rijeke, spasili ga policija i vatrogasci

Mrkonjićki policajci i vatrogasci uspjeli su da izvuku vozača nakon slijetanja u Crnu rijeku, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije. Ta drama se odigrala sinoć oko 19.20 časova na dionici puta Mrkonjić Grad - Crna Rijeka.

 

Banjaluka: Na Laušu opet na istom mjestu curi plin, stanari gube živce

U blizini stambene zgrade u Ulici Crkvena, u banjalučkom naselju Lauš, danas je ponovo curio plin, na istoj lokaciji gdje je identičan incident zabilježen i prije nekoliko dana.

Pages