Hotel Lavina Jahorina

 

.
Hapšenje u Modriči: Na prevaru tražili dopune, pribavili oko 83.000 KM

Siniša Pejić i Benjamin Šabić, obojica iz Modriče, uhapšeni su u tom gradu zbog kompjuterske prevare kojom su, koliko je dosad otkriveno, nezakonito pribavili oko 83.000 KM.

Banjalučanin osumnjičen da je prevario banku za više od pola miliona KM

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su juče, banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, izvještaj protiv D.S. iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Oštećenje tuđih prava".

 

D.S. je osumnjičen da je kao osnivač i odgovorno lice u preduzeću iz Laktaša oštetio banku za 545.930 mraka.

Student umro tokom treninga u teretani

Stefan Zečević (24) umro je u teretani u Bulevaru Zorana Đinđića tokom treninga.

Bivši profesor iz Dervente preminuo nakon saobraćajne nezgode

Rade Latinović (67) iz Dervente preminuo je juče poslije saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 14.20 časova u Ulici Marije Bursać.

 

Latinović je, upravljajući „pasatom“, iz za sada nepoznatog razloga, udario u nekoliko automobila, te je potom vozilom Hitne pomoći prebačen u derventski Dom zdravlja, gdje je konstatovana njegova smrt.

Pijani putnik pretukao vozača autobusa

Putnik u Novom Sadu iz autobusa "Čazmatransa", udario je više puta vozača u trenutku kada su drugi putnici izlazili iz autobusa.

 

"Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je pao na beton, građani su ga potom zaštitili, a napadač je pokušao da pobegne", rekao je jedan od očevidaca.

Starica stradala u požaru u Modriči

U Studeničkoj ulici u Modriči, juče je prilikom požara u unurašnjosti kuće vlasništvo lica Z.S. (79), ista smrtno stradala.

 
Srbin ubijen na Floridi nakon svađe oko psa

Srbin Slobodan Jakovljević (68) ubijen je 5. februara na Floridi, a u njega je kako se sumnja, dva hica iz pištolja ispalio komšija Stefan (25), poslije kraće rasprave zbog psa, koga je osumnjičeni šetao ulicom bez povoca!

 

Pages