Hotel Lavina Jahorina

 

.
Opljačkao i silovao staricu

Pripadnici MUP-a USK priveli su danas muškarca I.R. (43) iz Cazina, koji se sumnjiči da je u protekli petak, u mjestu Bunarevi, nadomak tog grada, silovao staricu K.M. (81).

Bračni par nađen mrtav u bunaru

Bračni par iz Poljne kod Trstenika S. A. (57) i Č. A. (50) nađeni su bez znakova života u bunaru.

Upao u bunar dok je postavljao pumpu, tijelo pronašli nakon tri dana

Četrdesettrogodišnji muškarac u četvrtak je pao u bunar u svom dvorištu, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je tek juče, javlja "Podravski".

 

Tragedija se dogodila u Koprivničkome Ivancu.

 

Darku Šariću 15 godina zatvora za šverc kokaina

Darko Šarić osuđen je na 15 godina zatvora u ponovljenom suđenju pred Specijalnim sudom u Beogradu po optužbama za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Saobraćajna nezgoda na putu Laktaši-Srbac, obustavljen saobraćaj

Na magistralnom putu Laktaši-Srbac zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj za sva vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

 

Iz AMS-a upozorili su vozače da zbog vlažnih kolovoza i niske tempetature vazduha ima poledice, posebno na dionicama u višim predjelima, preko prevoja, mostova i na prilazu tunelima.

Detalji saobraćajne nesreće u kojoj su stradali majka i ćerka

Iako ni ostali dani nisu bili mnogo blaži kada su saobraćajne nesreće u pitanju, sinoćna koja se desila u Novom Travniku bacila je u zasjenak skoro sve ostale, kojih nije manjkalo.

 

Preminula beba kojoj je pozlilo u vrtiću

Dijete uzrasta 12,5 mjeseci koje vaspitačice iz vrtića u Vrčinu u ponedjeljak nisu mogle da probude i koje je prebačeno u Institut za majku i dete u Beogradu, preminulo je danas u 16.15 časova, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Pages