Hotel Lavina Jahorina

 

.
Sud traži novo medicinsko vještačenje povreda pretučene Banjalučanke

Kakve je povrede Biljana Keserović (53) iz Banjaluke zadobila kada ju je, po optužnici, pretukao sugrađanin Slobodan Marković (57), biće utvrđeno novim medicinskim vještačenjem, koje je naredio banjalučki Okružni sud.

Tri auta pregazila učesnika nereda na "krvavom derbiju"

ZAGREB - Ante Firić (27), javnosti poznatiji kao jedan od učesnika velike tuče u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana prošle godine, poginuo je u utorak na autoputu A3, kraj Ivanić Grada, piše zagrebački Jutarnji list.

Komšiju uzalud molio da ga ne ubije

Nemoj pucati, bile su posljednje riječi koje je izgovorio Mile Tubić (66) iz sela Dizdarlije, opština Kozarska Dubica, prije nego što će u njega nekoliko metaka ispaliti komšija B.P. (28).

Prosjaci napali tinejdžerke u Banjaluci

- Okružila nas je grupa prosjaka i tada je počela prava agonija. Mojoj drugarici su dizali suknju, a mene su odgurnuli, da bi nam potom prišla jedna djevojka i krenula da me čupa za kosu.

Dobojlija sudiji prijetio silovanjem na putu do zatvora

Snježana Kudrić, ubiću te i silovati kada izađem iz zatvora, kazao je u vozilu sudske policije narko-diler Milko Šarčević (22) iz Doboja nakon što je osuđen zbog šverca narkotika, potvrdili su u banjalučkom Okružnom sudu sudski policajci koji su čuli prijetnje.

 

Hitna pomoć pokosila ženu na pješačkom prelazu

Jelica G. (74) iz Vrbasa poginula je u petak oko osam sati ujutru, kada je na nju na pješačkom prlazu u Ulici Narodnog fronta kod gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu naletjelo vozilo Hitne pomoći kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji vozač.

Miloša u smrt odveo “selfi” iznad Drine

Fotografisanje na litici iznad Drine završilo se tragično po Miloša Ristića (27) iz Beograda, koji je u petak po podne smrtno stradao poslije pada u ponor uz strmi put Perućac - Mitrovac na Tari.

 

Pages