Lavina Jahorina Hotel

Rang lista zemalja u svijetu po konzumiranju kokaina

Iako je široko rasprostranjeno mišljenje da drogu uglavnom konzumiraju bogati članovi elite na ludim žurkama, reč je o velikoj zabludi. Droga je zastpljena svuda, od ulica do univerziteta.

 

Identifikovana žena koja je juče pronađena mrtva

Žena koja je pronađena mrtva u mjestu Jošanica pored magistralnog puta Zvornik-Milići je devedesetjednogodišnja V.K. iz Vlasenice, utvrđeno je identifikacijom.

 

Uviđajem je utvrđeno da je V.K, čije je tijelo pronađeno juče u 15.10 časova, nastradala u saobraćajnoj nesreći kao pješak.

Sahranjen banjalučki "kralj kokaina"

Slobodan Šolaja, nezvanični "kralj kokaina" iz Banjaluke i jedan od najtraženijih bjegunaca od pravosuđa Bosne i Hercegovine, preminuo je u 57. godini.

 

Sveštenik silovao dječaka, a kazna - samo društveno koristan rad!

Katolički sveštenik sa područja Slavonije i Baranje osuđen je na godinu dana zatvora, ali mu je kazna zamijenjena radom za opšte dobro, uprkos činjenici da je silovao 15-godišnjeg dječaka koristeći njegovu emocionalnu nerazvijenost.

 

Zapalila se benzinom zbog svoje djevojke!

BEŽIVOTNO telo Andrijane Petrović (30) pronađeno je u sredu oko 10 časova, nedaleko od Auto-moto saveza Srbije, u njivi kraj Zrenjaninskog puta u beogradskom naselju Borča. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ona se ubila tako što se polila benzinom i zapalila. Takođe nezvanično, digla je ruku na sebe, jer je raskinula sa devojkom.

 

Preminuo Ljubiša Samardžić

Ljubiša Samardžić, legenda jugoslovenske i srpske kinematografije. preminuo je u 81. godini života. Da podsetimo, slavni glumac imao je problema sa zdravljem.

 

U decembru 2016. godine, gospodin Samardžić primljen je Klinički centar Srbije, gde je imao operaciju na mozgu, potvrđeno Novostima..

 

Uhapšeni osumnjičeni za krađu na parkingu Tropic Centra

Lica sa inicijalima M.T. i N.J. koja su prvog septembra izvršila krađu na parkingu Tropic Centra Banjaluka privedena su policijskoj stanici Lazarevo.

 

U pomenutoj krađi, lica za koja je utvrđeno da su državljani Srbije, otuđila su kupcu Ž. K. torbu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i gotovim novcem.

Pages