Hotel Lavina Jahorina

 

.
Uhapšen podoficir nakon pljenidbe 50 kilograma kokaina

Podoficir Vojske Crne Gore Duško Radenović uhapšen je zbog sumnje da je znao za krijumčarenje oko 50 kilograma kokaina na školskom brodu “Jadran”.

 

Amerikanci deportovali teroristu Ibru Ćufurovića u BiH

Osumnjičeni za učešće na stranim ratištima čiji su inicijali I.Ć. (24) transportovan je u BiH i nalazi se u pritvoru, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Komšiji zario čakiju u grudi pa otišao kući

Novo je nakon uboda samo pao, noge su mu se odmah oduzele, a mogao se i braniti, jer duplo je jači od Neđe, ali nije se čovjek nadao da će ga ovaj ubosti tek tako, iz čista mira.

Drvo ubilo starca iz Mrkonjić Grada

P.M. (74) iz mjesta Gornji Šehovci, opština Mrkonjić Grad smrtno je stradao prilikom sječe šume, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Strava kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".

 

Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.

 

Krao struju da bi proizvodio skank

Denijel Borjanić (44) iz Banjaluke uhapšen je nakon što je policija na njegovom imanju u Donjim Karajzovcima kod Gradiške otkrila laboratoriju za proizvodnju skanka u kojoj je pronašla 504 saksije sa ostacima indijske konoplje, saznaje nezvanično “Glas Srpske”. A da bi imao idealne uslove za rast biljke od koje se dobija droga, on se nelegalno priključio na elektromrežu.

 

Novi detalji horora u Bihaću: Majka kćerku dala bratu svog novog muža

Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Bihaća majka je tjerala na seksualni odnos od januara do 11. aprila, kada je djevojčicina baka slučaj prijavila policiji.

 

Nakon razvoda djevojčicinih roditelja, starateljstvo je dodijeljeno ocu, koji je već mjesecima na radu u inostranstvu, a ona je ostala s bakom.

 

Pages