Hotel Lavina Jahorina

 

Trebinjac prijeto likvidacijom direktoru RiTE Gacko Bošku Kozomari

Trebinjska policija saopštila je danas na vanrednoj press konferenciji da su utvrdili da je lice inicijala V.P. (1949) iz Trebinja poslalo prijeteće pismo direktoru RiTE Gacko Bošku Kozomari.

 

V.P je i ranije slao prijeteća pisma javnim ličnostima, naročito političarima, utvrdila je policija na osnovu dokumenata i predmeta koje su našli u stanu koji je koristio.

Zlostavljačima Bogdana Rakića devet godina robije

Okružni sud u Doboju povećao je kazne Teslićanima Arminu Jašareviću (25) i Branku Juriću (24), te ih za zlostavljanje, mučenje i brutalno premlaćivanje sugrađanina Bogdana Rakića (19) pravosnažno osudio na po četiri godine i šest mjeseci robije, saznaju "Nezavisne".

Majka i ćerka umrle od gladi

U naselju Hareme u Beranama u jednoj kući pronađena su beživotna tela majke i kćeri M. G. (77) i D. G. (39).

 

Spoljnim pregledom beživotnih tela i obdukcijom je utvrđeno da su žene umrle prirodnim putem.

Zoranu Marjanoviću prijeti 40 godina zatvora

Viši sud je utvrdio formalnu ispravnost optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene i proslijedio odbrani na odgovor.

 

Marjanoviću se optužnicom na teret stavlja krivično djelo "teško ubistvo na svirep i podmukao način", za koje je zakonom je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

 

Preminula tromjesečna beba, roditelji uhapšeni!

Policija je u Knjaževcu uhapsila nevjenčani bračni par zbog sumnje da je kršenjem porodičnih obaveza odgovoran za smrt svoje tromjesečne bebe.

 

Uhapšeni su D.J. /33/ i njegova vanbračna supruga M.J. /28/, prenose danas beogradski mediji.

 

Navodi se i da je naložena obdukcija tijela bebe koja je najvjerovatnije preminula od promrzlina.

Otkriven mogući uzrok pada ruskog aviona

Senzori za brzinu, koji su se zaledili, vjerovatan su uzrok pada ruskog putničkog aviona u kom se nalazila 71 osoba, prenose svjetski mediji.

 

Istražitelji su saopštili da je pad aviona možda uzrokovan greškom pilota, koji pred polijetanje nisu aktivirali grijanje opreme za mjerenje pritiska, što je rezultiralo pogrešnim podacima o brzini letenja.

 

Tuča učenica u blizini škole

Četiri djevojke, navodno učenice Mašinsko-saobraćajne škole u Mostaru potukle su se u blizini školske zgrade u ulici Mile Budaka, nekadašnjoj Šantićevoj.

 

“Gađale su se kamenicama, predmetima koji su im se našli na dohvat ruke, urlikale pogrdne riječi, a sukob koji je trajao minutima prekinula je policija”, rekao je za sarajevski “Faktor.ba” očevidac ovog događaja.

Pages