Hotel Lavina Jahorina

 

.
Darko Mladić: Ako Hag pusti mog oca, to će biti pod "velom tajne"

Ako sudsko vijeće tribunala u Hagu odluči da pusti Ratka Mladića da posjeti grobove ćerke, majke i brata to će se dogoditi u tajnosti, kaže Darko Mladić.

 

 

On je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve, rekao da je njegov otac medicinski lošije, nego što možda izgleda, i to je tako samo zbog volje da izdrži do kraja.

Ana Brnabić: Porodila se partnerka srpske predsednice Vlade

Životna partnerka Ane Brnabić, po zanimanju lekarka, dobila je sina. Ovo je prvi takav slučaj u istoriji, kažu iz kabineta predsednice Vlade Srbije.

 

Partnerka srpske premijerke Ane Brnabić rodila je dečaka, a iz njenog kabineta kažu da je ovo prvi takav slučaj u istoriji.

 

Vučić: Mira će biti dok neko ne počne da ubija Srbe

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio da ima političku hrabrost da reši kosovsko pitanje i da će "biti mira sve dok neko ne bude fizički napao Srbe na KiM".

 

"Mira će biti sve dok neko ne bude napao fizički Srbe i počeo da ih ubija, to ne bih mogao da izdržim", rekao je Vučić.

 

Sa lažnom diplomom predavala istoriju

Na Sveučilištu u Zadru otkrivena je još jedna lažna diploma na osnovu koje je jedna osoba predavala u gimnaziji. Pronađena je i lažna diploma u Centru za odgoj i obrazovanje.

Vučić: Mira će biti dok neko ne počne da ubija Srbe

Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio da ima političku hrabrost da riješi kosovsko pitanje i da će "biti mira sve dok neko ne bude fizički napao Srbe na KiM".

 

"Mira će biti sve dok neko ne bude napao fizički Srbe i počeo da ih ubija, to ne bih mogao da izdržim", rekao je Vučić.

Dačić: Još šest zemalja da povuče priznanje pa da idem u penziju

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će broj zemalja članica Ujedinjenih nacija koje su priznale nezavisnost Kosova pasti ispod polovine, za šta je potrebno da još šest država povuče priznanje.

 

On je podsjetio da je u posljednjih pet godina 13 zemalja to već učinilo.

 

Presušilo more kod Splita

–Danima već traje izražena oseka na Jadranu, more je juče u 10 sati i 30 minuta dostiglo svoj najniži nivo u dosadašnjem toku godine, javlja Dalmacija Danas.

Pages