Lavina Jahorina Hotel

Srpski telegraf: U Tirani dogovoren napad na sjever Kosova, 25. avgusta!

Američki senator Džon Mekejn i albanski predsjednik Edi Rama, prema saznanjima iz srpskih obavještajnih izvora, dogovorili su napad na sjever Kosova, koji će se desiti 25. avgusta!

 

Za realizaciju ovog krvavog plana biće zadužen lično Ramuš Haradinaj i to kada bude izabran za premijera.

 

Dogovorena prva vojna vežba NATO-a na teritoriji Srbije

Prva zajednička vojna vježba sa zemljama članicama NATO koja će biti održana u Srbiji planirana je za oktobar iduće godine, prenosi Radio Slobodna Evropa.

 

RSE navodi da bi ta vježba mogla predstavljati politički iskorak u saradnji sa Sjevernoatlanskom alijansom.

U Kninu obilježavaju godišnjicu “Oluje” (FOTO)

Tradicionalnom budnicom ulicama Knina je počela manifestacija obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

 

Istovremeno, obilježavaju se Dan branitelja i 22. godišnjica vojno-policijske akcije hrvatskih snaga “Oluja”, tokom koje je iz tadašnje Republike Srpske Krajine protjerano oko 250.000 Srba, dok ih je više od 1.800 ubijeno ili zauvjek nestalo.

Gradonačelnik Knina: Nadam se da će se Srbi vratiti

Gradonačelnik Knina Marko Jelić izjavio je danas da ne vidi razloga zašto se ne bi poklonio srpskim žrtvama i da se nada da će se Srbi vratiti jer je, kako kaže, Knin njihova djedovina.

 

Susret Ivanić- Vučić: Bošnjaci bi voljeli BiH bez entiteta, Srbi nezavisnu RS, a Hrvati treći entitet!

Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, nakon sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao je da je izuzetno važno da postoji zajednički stav lidera Srba u regionu s ciljem da se obezbijedi ekonomska stabilnost svuda gdje Srbi žive i njihova snažna politička pozicija i uticaj.

 

Vagoni sa tečnim gasom u centru Smedereva na +40

Vagoni sa tečnim gasom stoje na kolosjeku u samom centru Smedereva, iako temperature na asfaltu prelaze 40 stepeni, prenose lokalni mediji.

Srbija spremna da gradi autoput Beograd-Sarajevo, BiH da se dogovori o ruti

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbija spremna da gradi auto-put Beograd-Sarajevo i da je već urađena studija izvodljivosti, ali da u BiH mora da bude postignut dogovor o ruti na njenoj teritoriji.

 

Pages