Lavina Jahorina Hotel

Vesli Klark pokreće biznis na Kosovu!

Vesli Klark, penzionisani general NATO-a, sada predstavnik kompanije “Enviditi“, izjavio je, kako prenose kosovski mediji, da čeka na odluku kosovskih institucija za dozvolu za ulaganje u oblast energetskih minerala.

 

Bramerc se setio na kraju mandata da se požali na Hrvatsku

Naime, Bramerc će SB UN izvestiti da je u Hrvatskoj još na snazi zaključak vlade iz 2015. koji onemogućava saradnju Hrvatske sa pravosuđem BiH u kažnjavanju dela ratnih zločina počinjenih u Bosni i Hercegovini.

 

Optužili Moskvu da je formirala Vladu u Prištini

Strah od "ruskog uticaja" na Balkanu oteo se kontroli do te mjere da je formiranje kosovske vlade pripisano - Rusiji.

 

Svi uhapšeni izlaze na slobodu, Ivica Todorić mora u zatvor!

Sudija istrage zagrebačkog Županijskog suda Zoran Luburić odredio je večeras, nakon ročišta koje je trajalo punih sedam sati, istražni zatvor Ivici Todoriću, dok će se ostalih 14 osumnjičenih u akciji Agrokor braniti sa slobode, javlja Index.hr.

 

Orban poručuje Evropi: Srbija prva treba da uđe u EU

To je rekao mađarski premijer Viktor Orban u Budimpešti.

 

"Želimo proširenje EU, da sve zemlje dunavskog regiona što pre postanu članice. Srbija bi prvo trebalo da uđe, jer bi nam njeno pristupanje pomoglo da iskoristimo potencijal koji bi Srbija dala EU", rekao je Orban na otvaranju Šestog godišnjeg foruma Strategije EU za dunavski region.

 

Hrvati pobijedili - Beogradska arena dobija novo ime

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodijeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o donijeli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

 

Hrvatska razmatra uvođenje evra

Hrvatski ministar privrede Martina Dalić rekla je da su Vlada i Hrvatska narodna banka /HNB/ procijenile da je dobar trenutak za pokretanje postupka pristupanja evrozoni i u prilog tome navela da Hrvati u najvećoj mjeri štede u evrima i da je više od 80 odsto štednih depozita u toj valuti.

 

Pages