Hotel Lavina Jahorina

 

.
Šestorica pretukla vojnika, upućen na VMA u Beograd

Nepoznate osobe pretukle su Boranina N. S. (29), koji je zaposlen u Vojsci Srbije, ispred radnje za prodaju brze hrane u Boru.

 

Kako piše beogradski "Blic", njega su pretukla šestorica mladića, a jedan od osumnjičenih je priveden.

 

Policija još uvijek traga za ostalim akterima ovog incidenta.

Jurio trenera da ga prebije, ovaj se zaključao u svlačionicu

Nezapamćena situacija viđena je u Užicu, gdje se u prostorijama fudbalskog kluba Sloboda dogodio skandal, kada je fudbaler ovog kluba Nemanja Knežević sa nekoliko svojih poznanika upao na stadion i pokušao da se fizički obračuna sa trenerom ekipe Milanom Bosancem.

Koliko zarađuju predsjednici u regionu?

Predsjednik Slovenije Borut Pahor ima najveću mjesečnu zaradu među kolegama iz regiona, dok najmanju prima njegov kolega iz Srbije Aleksandar Vučić.

Crnogorska policija zabranila preobraženjsku liturgiju

Uprava policije Crne Gore je i ove godine najprije zabranila, a zatim i onemogućila sveštenstvu i vjernom narodu da odsluže službu Božiju na praznik Preobraženja Gospodnjeg u Crkvi posvećenoj ovom svetom i sveštenom prazniku na Ivanovim Koritima, kod Cetinja.

 

Dačić: Srbija neće biti dio nikakve koalicije protiv Turske

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je u Antaliji, gdje je danas svečano otvoren konzulat Srbije, da je Srbija pouzdan i iskren prijatelj Turske i da nikada neće biti dio "koalicije onih koji žele da rade protiv" te zemlje.

Putin dolazi u Srbiju na vojnu paradu

Povodom stogodišnjice pobjede u Prvom svjetskom ratu Srbija priprema veliku vojnu paradu na kojoj se, među brojnim uglednim zvanicama iz svijeta, očekuje i ruski predsjednik Vladimir Putin, pišu Večernje novosti.

Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ušao u nešto što je najteže, govoreći o rješavanju kosovskog problema. On je istakao da u međunarodnom okruženju ima onih koji bi željeli da se postigne dogovor, ali i onih koji bi željeli manje, te da takvih primjera ima i u Srbiji.

 

Pages