Hotel Lavina Jahorina

 

.
Patrijarh Irinej dva i po sata bio blokiran zbog protesta

Partijarh srpski Irinej, mitropolit crnogorsko - primorski Amfilohije i vladika Jovan bili su blokirani dva i po sata u Šidu tokom protesta zbog poskupljenja goriva.

 

Grom pogodio kamenu kuću, kamenje polupalo okolna vozila

Usljed jakog nevremena praćenog grmljavinom koje je noćas pogodilo šire područje Drniša, grom je udario u ruševine stare kamene kuće na drniškoj Gradini sa koje se kamenje razletjelo po okolnim kućama i automobilima i jako ih oštetilo.

 

U sudaru kod Novske poginula jedna osoba, potpuno zatvoren autoput

Jedna je osoba poginula, a jedna je teško povrijeđena u sudaru tri vozila koji se danas dogodio na autoputu A3 kod mjesta Piljenice na području Novske. U PU sisačko-moslavačkoj saznaje se kako se nesreća dogodila oko 10.40 časova.

Led veličine teniske loptice razbijao automobile

Jako olujno nevrijeme zahvatilo je popodne i južne dijelove Slovenije, sat vremena nakon što je državni meteorološki zavod podigao uzbunu na najviši "crveni" nivo.

 

Kosmet: Policija pokušala da spriječi odlazak srpskih đaka na ekskurziju

Kosovska policijska služba nije dozvolila jutros Autoprevoziku “Škorpion” iz Vranja da preko prelaza Bela zemlja uđe na teritoriju Kosova, gdje je u opštini Ranilug trebalo da preuzme oko sto učenika Osnovne škole “Veljko Dugošević” i preveze ih do Jagodine na jednodnevnu ekskurziju, prenijeli su Srni zvaničnici te škole.

 

Na autoputevima u Srbiji počele su da se primjenjuje izmjene Zakona o bezbjednosti u saobraćaju po kojima je ograničenje brzine na autoputevima povećano na 130 kilometara na čas, ali će saobraćajna signalizacija biti promjenjena do kraja avgusta ove godine.

 

Siniša Mali predložen za novog ministra finansija Srbije

Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su dosadašnjeg gradonačelnika Beograda Sinišu Malog za mjesto ministra finansija Srbije preporučile nesumnjivo profesionalne kvalifikacije, kao i uspjeh u protekle četiri godine u rješavanju finansijskih i razvojnih problema Beograda, te pokretanje ozbiljnog investicionog ciklusa.

 

Pages