Hotel Lavina Jahorina

 

.

Policija RS uveliko se priprema za posjetu tridesetočlane delegacije Rusije, koja stiže u utorak u Banjaluku. Gostovanju te delegacije, u kojoj će biti i Valentina Matvijenko, predsjednica Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije, poznata i kao Putinova čelična dama, posvećena je velika doza opreza.

 

MUP RS: Neistiniti navodi SDS-a, Mektića i Krsmanovića o smrti Dragičevića

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske osudilo je , kako kaže, neistinite navode koje su danas iznijeli SDS i potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović u vezi sa istragom o smrti Davida Dragičevića, kao i pokušaje manipulacije javnosti koji imaju za cilj da stvore pritisak na rad nadležnih institucija i da širenjem neistina stvore tenzije u Srpskoj.

 

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske prijavljen Tužilaštvu

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) podnijela je izvještaj protiv Dušana Stojičića, potpredsjednika Ujedinjene Srpske, zbog sumnje da je budžet RS oštetio za nekoliko desetina hiljada maraka, potvrdio je izvor "Nezavisnih".

MUP RS: DNS da dostavi dokaze o navodnim propustima u istrazi o Dragičeviću

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske traži od Demokratskog narodnog saveza (DNS) da istražnim organima hitno dostavi sve dokaze o navodnim propustima koji su počinjeni u istrazi o smrti Davida Dragičevića, jer je "očito da članovi ove stranke imaju određena saznanja koja nisu poznata istražnim organima".

 

Autoput 9. januar od ljeta na raspolaganju vozačima

Gradnja dionice od laktaškog sela Drugovići do Prnjavora je pri kraju, tako da bi vozači od ovog ljeta mogli da koriste kompletan autoput "9. januar" od Banjaluke do Doboja.

 

Dane do tog trenutka najviše odbrojavaju vozači jer će putovanje od Banjaluke do Prnjavora biti mnogo kraće i udobnije.

 

Gorivo skuplje za još sedam feninga

Gorivo i gas na pojedinim benzinskim stanicama u Republici Srpskoj poskupjeli su za sedam feninga po litru, a i ostale će uskoro krenuti tim putem.

 

Privedeni I. P. porukama “ugrožavao sigurnost” Milakovića

Policijski službenci Policijske uprave Banjaluka, identifikovali su i lišili slobode I. P. (1956) iz Šipova, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo “ugrožavanje sigurnosti” na štetu pedesetčetvorogodišnjaka iz Banjaluke, potvrdila je za ATV Marija Markanović, portparol MUP-a Srpske.

Pages