Hotel Lavina Jahorina

 

.
Pežoom uletio u fontanu kod Delte u Banjaluci

Neuobičajena saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć nešto poslije ponoći, na kružnom toku u Banjaluci, kod Delta Planeta.

 
Milan Račić novi vršilac dužnosti "Aerodroma RS"

Za novog vršioca dužnosti direktora preduzeća "Aerodromi Republike Srpske" izabran je Milan Račić, odlučio je Nadzorni odbor preduzeća.

 
"Ulazak BiH u NATO značio bi nestanak Srpske"

Republika Srpska, koja kao i Srbija ima skupštinsku rezoluciju o vojnoj neutralnosti, nema političkih, ekonomskih i bezbjednosnih razloga da postane članica NATO-a, a ulazak BiH u tu alijansu značio bi nestanak Srpske, ocijenjeno je danas u Beogradu na tribini "Zašto Srpska neće u NATO".

Vidović: Zatvorićemo skupštinski restoran ako ne izdaju fiskalne račune

Ako se ispostavi da restoran Narodne skupštine RS ne izdaje fiskalne račune, biće zatvoren, rekla je Zora Vidović, ministar finansija RS.

Piromani palili Hercegovinu zbog smrčka?

Smrčak je skupocjena pečurka, ali bi mogao da bude i razlog zbog koga Hercegovina često gori. Požar, pa kiša, najbolji je recept da u šumi bukne ova gljiva za kojom je velika potražnja. Kilogram sirove je oko 30 maraka dok je kilogram suvog smrčka 150 maraka.

 

U Evropi su cijene duplo veće. Vatrogasci su sigurni da baš zbog smrčka imaju besane noći.

 

Živanović: Genocid u Јasenovcu dokazan, Srebrenica nametnuta iz Haga

Predsjednik Međunarodne komisije za istinu o Јasenovcu akademik Srboljub Živanović rekao je da se još krije broj žrtava u tom logoru, te da je genocid iz vremena Nezavisne Države Hrvatske dokazan, a da je Srebrenica podmukla zamjena teza koju je Srbima pripisao Hag.

 

Stanovi u Banjaluci najtraženiji ali i najskuplji

Tržište nekretninama – zlatna koka građevinskog sektora u Srpskoj je u gotovo stalnom porastu.

Pages