Hotel Lavina Jahorina

 

.
Banjalučanin uzeo skoro 15 hiljada KM za radove, a nikada ih nije završio
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj banjalučanina čiji su in8icijali A.P. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Prevara“.
Izgubio za 18 hiljada glasova: Šajinović poručio da su izbori pokradeni
Iako je na prijevremenim izborima u Doboju nezavisni kandidat Boris Jerinić odnio ubjedljivu pobjedu, kandidat SDS-a je poručio da je njegov poraz nerealan i da su glasovi pokradeni.
 
Bjelica: SDS pred kolapsom, neophodno novo rukovodstvo stranke

Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica smatra da je SDS pred kolapsom, kao i da je vrijeme da se predsjednik stranke Vukota Govedarica povuče da bi poštedio stranku daljeg urušavanja, te poziva sve opštinske odbore da se pripreme za izbore novog stranačkog rukovodstva.

 

Završeni izbori: Debakl opozicije, SNSD ubjedljiv
Završeni su prijevremeni izbori u Bosni i Hercegovini, a još sinoć su bili poznati novi načelnici i gradonačelnici.
 

Tako je u Doboju pobjedu proglasio Boris Jerinić, nezavisni kandidat, naspram kandidata SDS-a Nebojše Šajinovića, sa ubjedljivom razlikom od preko 18 hiljada glasova.

Evidentirani pritisci na predstavnike biračkih odbora u Doboju

Predsjednik Gradske izborne komisije /GIK/ Doboj Nenad Paleksić rekao je da su jutros na pojedinim biračkim mjestima evidentirani pritisci posmatrača i predstavnika SDS-a na članove i predsjednike biračkih odbora.

 

Trebinje bira gradonačelnika, birališta otvorena

U Trebinju je u 7.00 časova otvoreno svih 45 redovnih biračkih mjesta za glasanje na prijevremenim izborima za gradonačelika, rekla je Srni predsjednik Gradske izborne komisije /GIK/ Trebinje Željka Ružić.

 

Zbog fiskalnog računa kazne i do 20.000 maraka

U slučaju da inspektor Poreske uprave RS prilikom kontrole naplate "uhvati" trgovca, ugostitelja ili bilo kog drugog poreskog obveznika da ne izdaje fiskalni račun, slijedi mu kazna od 10.000 do 20.000 maraka.

 

Pages