Hotel Lavina Jahorina

 

.
Proslava 9. januara pod sloganom "Ponosna i vječna"

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović najavila je da će Dan Republike, 9. januar, biti obilježen svečano i dostojanstveno pod sloganom "Ponosna i vječna".

Krajišnik ponudio novi koncept za SDS

Vukota Govedarica, lider SDS, na početku skupštine ove stranke pročitao je pismo Momčila Krajišnika u kojem poziva da se svi članovi koji su istupili iz stranke, ili su isključeni, vrate u SDS.

 

On je ujedno ponudio novi koncept kojim bi stranka trebala krenuti.

 

Na skupštinu su došli svi osim Mirka Šarovića, kojeg mijenja Aleksandra Pandurević.

Prekinuta Skupština SDS, delegati se razišli

Skupština Srpske demokratske stranke, na kojoj je, u Banjaluci, trebalo da bude donesena odluka o raspisivanju redovnih unutarstranačkih izbora, te analizirani rezultati oktobarskih izbora, prekinuta je.

 

Nakon sjednice bile su planirane izjave, ali su svi delegati brzo napustili mjesto događanja, ne želeći bilo šta da kažu.

Govedarica: Neka skupština odredi ko i kuda će dalje da vodi stranku

U Banjaluci danas će biti održana Skupština SDS na kojoj će biti raspisani unutarstranački izbori, a biće pokrenuto i pitanje ostanka Vukote Govedarice na čelu stranke.

 

“Nisam mangup”, Milan Radović o podjelama u DNS

Koalicioni kapacitet DNS je danas manji, dijeli se manji dio izbornog kolača, što nije zgodna pozicija, izjavio je u emisiji “Puls” BN TV potpredsjednik DNS Milan Radović, koji je istakao da nije “mangup” nego da ga je javnost tako percipirala.

 

Država preuzima plaćanje porodiljskog bolovanja

Poreska osnovica za poreze i doprinose kod porodiljskog bolovanja od naredne godine treba da iznosi 50 odsto, a od 2020. godine poslodavci treba da budu potpuno rasterećeni plaćanja porodilja dok su na bolovanju.

 

Poznat gotovo kompletan sastav buduće vlade Srpske

Nakon međupartijske podjele resora u novoj vladi Srpske, poznata su i imena gotovo svih ministara koji će činiti tim Radovana Viškovića.

 

Pages