Hotel Lavina Jahorina

 

.
Prosječna cijena kvadrata stana u RS 1.251 KM

Prema podacima iz kupoprodajnih ugovora i upitnika, a koji su bili predmet upisa prava vlasništva u područnim jedinicama i područnim kancelarijama Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, prosječna cijena stana u Republici Srpskoj u prvoj polovini ove godine iznosila je 1.251 KM po metru kvadratnom.

Amerikanci ukidaju sankcije Dodiku?

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik trebalo bi početkom naredne godine da bude skinut sa crne liste SAD, saznaje beogradski "Blic".

 

Ministarstvo: Nijedno vozilo Vlade Srpske nije učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i ministar Dragan Bogdanić najoštrije su demantovali informacije koje su objavili pojedini mediji da je sin ministra Dragana Bogdanića službenim vozilom Vlade Republike Srpske izazvao udes u Tesliću.

Od iduće godine nezaposleni koji ne traže posao biće brisani sa spiska

Nezaposleni koji ne traže posao, krajem godine više neće biti prijavljeni u Zavodu za zapošljavanje.

 

Pravo na zdravstveno osiguranje ostvarivaće isključivo preko Fonda zdravstvenog osiguranja.

 

To je samo jedna od reformi koja je planirana u Zavodu za zapošljavanje, a koju je Vlada još prošle godine prihvatila na prijedlog poslodavaca.

Trud: Republika Srpska se za nekoliko godina pripaja Srbiji
Francuski istoričar i geopolitikolog Aleksi Trud rekao je da, na srednjoročne staze, kroz pet do šest godina, vidi najprije jaku autonomiju Republike Srpske u BiH, zatim odvajanje referendumom, a kasnije i pripajanje Srbiji, sa kojom će ući u EU.
 
Kontrolišu mostove u RS zbog tragedije u Đenovi

"Putevi RS" će u narednom periodu pojačati mjere kontrole stanja svih putnih objekata, mostova, intenziviraće se radovi na održavanju istih, te će se u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima pokrenuti procedure u cilju sanacije konstrukcija čije stanje nije zadovoljavajuće.

Radojičić pustio u saobraćaj novoizgrađenu dionicu puta za Priječane

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić pustio je večeras u sabraćaj novoizgrađenu dionicu puta za Priječane dugu oko 1,1 kilometar u koju je uloženo 850.000 KM.

 

Radojičić je istakao značaj ove saobraćajnice koja sa gradskom zonom spaja jedno od najbrže rastućih gradskih naselja.

 

Pages