Lavina Jahorina Hotel

 Dodik: Očekujemo najmanje 50 odsto glasova na predstojećim izborima

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da SNSD očekuje da na predstojećim opštim izborima osvoji najmanje 50 odsto glasova.

 

Dodik je sinoć u Laktašima naglasio da je cilj i pobjeda kandidata te partije na pojedinačnim funkcijama.

 

Banjaluka uvodi “nultu zonu” parkiranja

Parkiranje u najužem centru grada od 1. jula biće moguće u maksimalnom trajanju od najduže dva sata.

 

Uvođenjem tzv. „nulte zone“, koja se primjenjuje u brojnim gradovima u okruženju, predviđeno je da parkiranje bude vremenski ograničeno samo na najopterećenijim gradskim parkiralištima.

 

Grujičić: Bez poziva neću doći na komemoraciju u Potočare

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izjavio je da bez poštovanja svih žrtava na ovim prostorima nema normalizacije života i izgradnje povjerenja. Grujičić je rekao da neće bez poziva prisustvovati godišnjici u Potočarima 11. jula, iako je bio spreman da oda poštu žrtvama.

 

Počinje izgradnja 'Delta Cityja' u Banjaluci

Kamen temeljac tržnog centra "Delta City", beogradske kompanije "Delta holding", biće postavljen 28. juna u Bulevaru srpske vojske u Banjaluci. Tamo su već započeli pripremni radovi. Potvrdio je ovo juče za "Nezavisne" Ljubomir Ćubić, direktor preduzeća "Niskogradnja", izvođača radova.

 

Slaven Ristić nakon zavoda u Bratuncu kupuje i Pavlović banku?

Prije nekoliko dana dogovorena je prodaja Pavlović banka, tvrde federalni mediji.

 

Vlasnik banke Slobodan Pavlović rekao je da uz Slavena Ristića, predstavnika firme “ELW Global Limited”, koja je kupila i Remontni zavod u Bratuncu, postoje još tri zainteresovane osobe. I druge osobe koje se pominju kao mogući kupci, u poslovnim kontaktima su sa Ristićem.

Kapetan Dragan očekuje slobodu: Svjedoci potvrdili da nisam kriv!

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, kome se u Hrvatskoj sudi za navodne ratne zločine, izjavio je da je zadovoljan iskazima svjedoka koji su potvrdili da nema nikakve veze sa događajima za koje je optužen.

 

Vasiljković vjeruje da ga uskoro čeka sloboda, dodajući da ga je boravak u zatvorima punih 12 godina izmorio, ali ne i slomio.

 

Dodik: Srpska je stabilna uprkos izazovima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je Srpska bezbjednosno stabilna, iako postoje određeni izazovi i procjene da na njenoj teritoriji ima više od 100 radikalnih islamističkih grupa.

 

Pages