Hotel Lavina Jahorina

 

.
Identifikovani osumnjičeni za trovanje Skripalja?

Policija i obavještajne agencije identifikovale su osumnjičene u napadu na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegovu kćerku Juliju, piše “Dejli telegraf”.

 

Kako navodi list, vjeruje se da protivteroristička policija radi na slučaju protiv osumnjičenih, za koje se vjeruje da su se vratili nazad u Rusiju.

Tramp o odluci Pjongjanga: Veliki napredak za Sjevernu Koreju i svijet

Predsjednik SAD-a Donald Tramp reagovao je odmah na Twitteru na vijest da je Sjeverna Koreja saopštila da obustavlja testove balističkih raketa dugog dometa i planira da zatvori poligone za testiranje nuklearnih bombi.

 

Predsjednik Ugande najavio zabranu oralnog seksa u državi

Predsjednik Ugande je izjavio da hoće da zabrani građanima ove zemlje da upražnjavaju oralni seks. Razlog – "usta su za jedenje", naveo je predsjednik Joveru Museveni, prenesi Nedeljnik.

 

Predsednk Museveni je optužio "strane faktore" da pokušavaju da ubijede Uganđane da upražnjavaju oralni seks, pa je izdao javno upozorenje, javlja Dejli Mejl.

 

Trampove rakete zbunila ruska "Krasuha"

Kao dokaz da u Vašingtonu ne govore istinu kada tvrde da su sve njihove krstareće rakete prošle subote pogodile ciljeve u Siriji i da nije bilo oborenih, Asadova vojska je predala svojim saveznicima Rusima dva neeksplodirana protivnička projektila.

 

Kako pišu "Večernje novosti", oni su prebačeni u Moskvu i navodno su u prilično dobrom stanju.

 

Rusija naoružava Siriju, stiže S-300

Sirija će dobiti tražene sisteme S-300 da bi ojačala bezbjednost svoje zemlje, potvrdio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

 

Vojska počela akciju kod Damaska

Sirijska vojska počela je danas da granatira džihadiste u enklavi južno od Damaska u okviru priprema za operaciju preuzimanja kontrole nad tim područjem, rekao je komandir regionalne milicije koja sarađuje sa vlastima.

 

Lavrov: Gore je nego za vrijeme Hladnog rata

Odnosi između Rusije i Zapada su gori nego za vrijeme Hladnog rata, jer su tada funkcionisali kanali za komunikaciju između država i nije vladala tako jaka rusofobija, rekao je u intervjuu za BBC šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Pages