Hotel Lavina Jahorina

 

.
Rusi prave lijek protiv raka koji će biti dostupan svima

Sibirski naučnici su uz podršku Ruskog fonda za fundamentalna istraživanja počeli da razvijaju pristupačan lijek za imunoterapiju onkoloških bolesti.

Tramp: Putin je vjerovatno umiješan u ubistva

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je u intervjuu američkoj televiziji "CBS" da je ruski predsjednik Vladimir Putin "vjerovatno" umiješan u ubistva i trovanja protivnika i da "to naravno ne bi trebalo da radi".

 

Zaglavio polni organ u auspuh, policija ga spasavala elektrošokerom

Davdesetčevorogodišnji Rajan Skot Malek (iz Kanzasa) odlučio je da gurne svoj polni organ u auspuh jednog vozila.

 

Očigledno ga je nagon savladao i uhvatila toliko jaka želja da su ga policajci morali stresti elektrošokerom i odvesti u bolnicu kako bi ga spasili.

DW: Biće skoro propast svijeta?

Svjetska ekonomija je niz loših vesti. Prerano je govoriti o globalnoj krizi, ali rizike ne treba potceniti: od sukoba SAD i Kine, preko Brexita do gomilanja dugova, piše Henrik Beme, urednik ekonomske redakcije DW.

Tajfun u Japanu: Otkazani letovi, stali vozovi, 50 povrijeđenih

Snažan tajfun pogodio je danas Japan, zbog čega su otkazani avionski letovi i polasci vozova, uključujući oblast Tokija, a na jugu zemlje povrijeđena je najmanje 51 osoba.

 

Vlasti su upozorile na jake vjetrove i obilne kiše, prenosi AP.

Dvije katastrofe apokaliptičnih razmjera odnijele 384 života u Indoneziji

Indonežansko ostrvo Sulavezi za manje od jednog dana doživjelo je zemljotres, a potom i cunami. Broj žrtava je za sada 384, a iz sata u sat povrijeđenih je sve više.

Anarhisti pokušali da uđu na groblje Zejtinlik

Grupa grčkih anarhista noćas je pokušala da uđe na srpsko vojničko groblje na Zejtinliku gdje se danas održava centralni komemorativni skup povodom velikog jubileja, 100-godišnjice proboja solunskog fronta.

 

Pages