Hotel Lavina Jahorina

 

.
Državljanin BiH umro od infarkta i izazvao divljenje Italije

Na italijanskom autoputu A32 Torino-Bardonekija u četvrtak ujutro dešavala se prava drama koja je prerasla u tragediju.

 

Bilo je oko 10 sati kada je 64-godišnji državljanin BiH, nastanjen u Roveretu u pokrajini Trento, doživio infarkt dok je upravljao kamionom u smjeru Bardonekija.

 

"Za Notr Dam skupljeno milijardu evra, a deca gladuju. Je li to licemerno?"

Za obnovu čuvene pariske katedrale Notr Dam, koja je oštećena u velikom požaru ove sedmice, za samo dva dana skupljeno je milijardu dolara.

 

Uzrok požara u Notr Damu kratak spoj?

Istražitelji smatraju da je kratak spoj najvjerovatnije izazvao požar u katedrali Notr Dam u Parizu, tvrdi neimenovani zvaničnik francuske sudske policije.

 

On, međutim, napominje da, iz bezbjednosnih razloga, istražitelji i dalje nisu dobili "zeleno svjetlo" za rad u katedrali i pretragu ruševina, prenio je AP.

Za obnovu Notr Dama već prikupljeno 880 miliona evra

Donacije raznih velikih preduzeća i bogataša za obnovu katedrale Notr Dam dostigle su iznos od 880 miliona evra, prenosi AFP.

 

Predsjednički savjetnik za zaštitu kulturnog nasljeđa, Stefane Bern, u srijedu je izjavio za radiostanicu "France-Info" da je do sada prikupljeno 880 miliona evra. 

Nesvakidašnja scena na aerodromu: Zajedno sa stvarima prošao kroz pokretnu traku

Putnici koji se prvu put sretnu sa sigurnosnim provjerama na aerodromima ostanu izgubljeni na koji način se šta provjerava,

 
Pucnjava u Londonu: Vozilo udarilo auto ukrajinskog ambasador

Britanska policija otvorila je danas vatru na vozilo koje je udarilo u parkirani automobil ukrajinskog ambasadora u Londonu, prenosi Rojters.

 

 

Kamiondžija iz BiH napravio 17 prekršaja odjednom

Dvadesettrogodišnji vozač kamiona porijeklom iz BiH “papreno” je kažnjen u Austriji jer je odjednom napravio čak 17 administrativnih prekršaja.

 

 

Pages