Lavina Jahorina Hotel

Napadač iz Njujorka poručio Trampu da "nije uspio zaštititi svoj narod"

Akajed Ulah (27) iz Bangladeša zvanično je optužen za terorizam nakon što je pokušao da izvede samoubilački napad u Njujorku, piše CNN.

 

Tužioci su objavili da je Ulah nekoliko sati prije napada na Facebooku napisao: "Tramp, nisi uspio da zaštitiš svoj narod."

 

Muškarac koji je pokušao da izvede samoubilački teroristički napad u Njujorku izjavio je da je to učinio u ime terorističke organizacije Islamska država.

 

Akajed Ulah (27) detonirao je improvizovanu eksplozivnu napravu u podzemnom prolazu kod autobuskog terminala Port Autoriti u blizini Tajms Skvera, što je jedno od najprometnijih putničkih čvorišta u Njujorku.

Putin naredio povlačenje trupa iz Sirije

Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je povlačenje ruskih trupa iz Sirije tokom iznenadne posete bazi Hmejmim, javlja Sputnjik.

 

Putinu je ovo prva poseta od uspostavljanje baze u Latakiji, a njegova naredba je neočekivana iako je još 2016. najavljeno da su trupe u Hmejmimu "obavile posao" i da bi trebalo da se uskoro povuku.

 

Supruga bivšeg ragbiste ubila dvoje djece pa pokušala samoubistvo

Andrea Benati, bivši ragbi reprezentativac Italije, doživio je veliku podoričnu tragediju. Njegova supruga Antonela Barbieri ubila je njihovo dvoje djece, a zatim pokušala samoubistvo, javlja Gazzetta.

 

Antonela je jastukom ugušila dvogodišnju kćerkicu Kim, a petogodišnjeg sina Lorenzo Zeusa ubila je nožem.

 

Uhapšen muškarac iz BiH: Planirao napad na božićni sajam u Gracu

Muškarac (25) iz BiH uhapšen je u Gracu zbog sumnje da je planirao napad na adventski sajam u tom austrijskom gradu, objavila je policija u četvrtak.

 

Muškarac otrovao cijelu porodicu

Italijanska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je cijelu porodicu otrovao talijumom, usmrtivši baku, dedu i tetku, a još pet lica prebačeno je u bolnicu.

 

Putin objavio kandidaturu za predsjednika

Predsjednik Rusije Vladimir Putin objavio je da će se kandidovati za predsjednika na predstojećim izborima u Rusiji 2018. godine, javio je “Sputnjik”.

 

Putin je ranije izjavio je to veoma odgovorna odluka.

Pages