Hotel Lavina Jahorina

 

.
Zašto je Kim poneo svoj lični toalet na samit u Singupuru?

Prema pisanju južnokorejskih listova, lider Severne Koreje Kim Džong Un poneo je svoj lični toalet u Singapur, gde je boravio tokom samita sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

 

Kao razlog za to navodi se da je time želeo da "zaštiti svoju stolicu".

 

Tramp i Kim potpisali istorijski dokument (FOTO)

Sastankom i rukovanjem u Singapuru, američki predsjednik Donald Tramp i sjevernokorejski lider Kim Džong Un ispisali su novu stranicu istorije.ramp i Kim Džong Un potpisali su zajednički dokument.

 

Sjevernokorejski lider je izjavio na ceremoniji potpisivanja da je sastanak koji je održan u Singapuru bio istorijski.

 

2.500 golih žena oborilo je rekord koji je od 2015. godine držala Australija.

 

U subotu na 12 stepeni Celzijusa, na plaži Mageramore (50 kilometara od Dablina) tačno 2.500 hrabrih žena skinulo se i ušlo u vodu u isto vrijeme.

 

Erdoan: Mjere Austrije vode svijet u rat krsta i polumjeseca

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan osudio je odluku austrijskih vlasti o pokretanju istrage protiv desetine muslimanskih sveštenika i zatvaranju sedam džamija.

 

Kako je to uspjelo Njemačkoj: Od ruševina iz Drugog svjetskog rata do najjače ekonomije Evrope

Njemačka je danas ekonomska velesila, motor Evrope, kako je neki nazivaju, a krajem Drugog svjetskog rata ta zemlja je bila u ruševinama. Dobar dio infrastrukture bio je uništen u savezničkom bombardiranju.

 

Putin od Porošenka traži hitno oslobađanje novinara

Ruski predsjednik Vladimir Putin u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim kolegom Pjotrom Porošenkom zatražio je hitno oslobađanje ruskih novinara uhapšenih u Ukrajini, saopšteno je danas iz Kremlja.

 

Ovako izgleda novi kineski bespilotni avion: Brži od zvuka, strah i trepet za neprijatelje

O novom kineskom bespilotnom avionu lovcu "Dark Sword", koji leti brže od zvuka i za koji stručnjaci vjeruju da bi mogao postati noćna mora američkih odbrambenih snaga priča se već godinama, a sada je objavljena i njegova fotografija.

 

Pages