Hotel Lavina Jahorina

 

.
Rakija od aronije hit na tržištu

Rakija od aronije, koju proizvodi Emin Tatarević iz sela Mala Gata, kod Bihaća, pravi je hit na ovdašnjem tržištu, a za kvalitet je nagrađena prošle godine zlatnom medaljom na festivalu rakija i žestokih pića, koji je održan u Tuzli.

Šta trebate znati ako vozite kroz Sloveniju?

Sloveniju se može dobro proputovati svim prevoznim sredstvima, ali je najjednostavnije vlastitim automobilom.

 

Postoje i veoma dobre autobuske, željezničke, te avionske veze, tako da ćete sigurno stići do vaše vile, kuće ili apartmana za odmor.

 

Dokumenti

Produžite život akumulatoru uz ova četiri jednostavna trika

Akumulator za automobil trebalo bi da traje od tri do pet godina, ali kod većine vozača on ne "poživi" duže od dvije godine.

 

Zašto je to tako, i šta bi mogli da promijenite kako bi produžili životni vijek akumulatora?. "Automotoworld" donosi četiri savjeta kako da produžite trajanje akumulatora.

Sve o lameli - kako je sačuvati i kada je vrijeme za zamjenu?

Lamela će se potrošiti kad-tad, a sajt "Polovni automobili" potrudio se da pruži savjete i da odgovore na pitanja koja muče vozače u vezi sa ovom temom.

Voditelj nije prao ruke 10 godina: Bakterije ne postoje

"Ne mogu da ih vidim, što znači da ne postoje", rekao je Hegset, prenosi Gardijan.

 

On je omiljeni voditelj američkog predsednika Donalda Trampa, i prati ga reputacija da je naklonjen Beloj kući. Međutim, njegova poslednja izjava, verovatno je veoma zabrinula američkog predsednika za koga se zna da upravo zbog raznih bacila i bakterija ne voli da se rukuje.

Beograd dobija prvo groblje za kućne ljubimce

Pripreme za izgradnju prvog groblja za kućne ljubimce u Beogradu, nalaze se u poodmakloj fazi. Krajem decembra usvojen je i urbanistički porjekat za lokaciju u novobeogradskom Bloku 51. Parcela od jedan i po hektar na Bežanijskoj kosi biće buduće groblje kućnih ljubimaca, između ulice Marka Čelebonovića i autoputa Beograd - Zagreb.

 

Poznato šta se nalazi na dnu misteriozne rupe usred okeana

Čuvena Plava rupa u Belizeu je konačno istražena i sada znamo šta se krije na njenom dnu.

 

Prošlog mjeseca, naučna ekspedicija uputila se na dno Velike plave rupe u Belizeu, a jedan od istraživača bio je milijarder Ričard Branson, vlasnik Virgina-a.

 

Pages