Hotel Lavina Jahorina

 

.
Ljetovanje u Hrvatskoj skuplje nego na Majorci i u Turskoj

Prema istraživanju koje je proveo britanski "The Sun" sedmodnevni odmor u Zadru ispada skuplji nego u Paposu na Kipru, Marmarisu u Turskoj, na Majorci i Kosti del Sol u Španiji te bugarskom ljetovalištu Sani Bič.

Milica, Samir i Vjekoslav spriječili samoubistvo mlade majke

Pola sata trajala je drama u soliteru u dobojskoj Ćuprijskoj ulici, a jedino o čemu su razmišljali kriminalistički inspektori u Policijskoj stanici Doboj 1, koji su u srijedu oko podne dobili dojavu da dvadesetšestogodišnja žena namjerava da počini samoubistvo, bilo je kako što prije stići do stana na 16. spratu.

Maratonac Žaco iz Kotor Varoša 42. put trči 42 kilometra

Milovan Stojanović Žaco iz Kotor Varoša ni u šestoj deceniji ne planira da okači patike o klin, pa će u nedjelju, 42. put, sa hiljadama maratonaca iz cijelog svijeta još jednom istrčati 42 kilometra na čuvenom Beogradskom maratonu.

 

Lijep gest u Banjaluci: Komšijama ostavio karte za pozorište u hodniku

Neobična poruka osvanula je jutros u haustoru jedne zgrade u Banjaluci.

 

Naime, jedan od stanara zgrade je na kutiju sata za struju zalijepio poruku u kojoj želi da nekom od komšija pokloni karte da odvede dijete u pozorište.

 

Pored poruke, zalijepljene su i karte za gradsko pozorište Jazavac.

 

Sve manje nade da će dječak sa autizmom na još jedan čas sa vršnjacima

Slavkova i naša skromna želja još ne popušta! Želimo da se Slavko vrati u školske klupe sa svojim društvom makar do kraja školske godine, ne mora se ni upisati ni dobiti svjedočanstvo, samo ga pustite da sjedi sa njegovim drugarima, jer će mu to značiti za njegovo zdravlje.

Staricu kod Prnjavora sahranili iz drugog puta

Osmadestdvogodišnja Nedeljka Vujičić iz Donjih Vijačana kod Prnjavora je, ipak, preminula i, poslije niza peripetija i filmskog zapleta, sahranjena u srijedu na mjesnom groblju.

Banjalučanka u mreži elitne prostitucije: Makro plaćao teretanu i zdravu hranu

Osuđivani makro iz Šapca Mihailo Maksimović uhapšen je na beogradskom aerodromu i protiv njega se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima. Kod uhapšenog, najvećeg makroa u Srbiji, pronađeni su spiskovi uredne evidencije o djevojkama koje, sumnja se, podvodi, a posebno je zanimljivo da je imao tačno utvrđena pravila po kojima su prostitutke živjele.

 

Pages