Lavina Jahorina Hotel

Ovaj tata svakog dana čini nevjerovatnu stvar za svog sina

Šestogodišnji Miloš Lukić sa Jabuke iznad Prijepolja juče je, drugi dan zaredom, od kuće do škole i natrag morao da putuje 11 kilometara, ali na plećima svog oca Branka zbog snjega visine i do 80 centimetara koji je okovao seoske puteve.

 

Lukići žive u zaseoku Mihailovci, u zadnjoj kući na kraju sela, uz samu granicu sa Crnom Gorom.

 

Zbog ovog bi neženje u Srpskoj mogle požuriti u brak

Zbog negativnog prirodnog priraštaja, koji nas je uhvatio i ne pušta punih 15 godina, u Srpskoj su sve glasniji i brojniji oni koji smatraju da nam je hitno potreban – porez na neženje.

 

Poslodavci smatraju da bi, nakon što budu udareni po džepu, mnoge neženje odlučile da stanu na ludi kamen i zasnuju porodicu – u što su duboko ubjeđeni i sindikalci.

 

Srpčanin cijelu kuću grije na ambroziju

Rade Vujić iz Sitneša kod Srpca obezbjedio je kvalitetno i jeftino grijanje od kada je usavršio proizvodnju peleta od ambrozije, što je jedinstven slučaj u tom kraju.

 

Prostorije njegove porodične kuće stalno su tople, jer peć ne gasi niti štedi na energentu.

 

Banjalučanka pronašla i vratila gomilu para

Policija traga za vlasnikom veće svote novca koju je pronašla jedna Banjalučanka. Ta žena je prije sedam dana pronađene pare donijela Policijskoj stanici Obilićevo, ali se vlasnik koji je novac izgubio još nije obratio policiji.

 

“Preduzimaju se mjere s ciljem pronalaska vlasnika i vraćanja novca”, rekla je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

 

Mladi roditelji sa bebom na ivici gladi

Mladi bračni par Edin (28) i Amela (21) Velić, skupa sa dvomjesečnom bebom, žive na rubu egzistencije, kao podstanari u staroj i trošnoj kući u selu Podlug, nadomak Sanskog Mosta. S

 

ituacija u ovoj porodici dodatno se pogoršala nakon što je Edin doživio tešku povredu ruke, kada se posjekao sjekirom, zbog čega više nije u stanju da obavlja fizički posao.

 

Poslao pismo u stanicu da se zahvali policajcima koji su mu spasili život

Banjalučki policajci Gojko Jokić i Bojan Pepinović nisu ni slutili da će 20. oktobra smjenu završiti spašavanjem ratnog veterana koji je namjeravao da se ubije.

 

Šestoro djece dočekuje zimu bez šporeta i tople odjeće

Život osmočlane porodice Jović iz semberskog sela Velika Obarska nije nimalo lak.

 

Miodrag i njegova supruga nisu zaposleni i nemaju osnovno za život dostojan svakog čovjeka. Njihovo šestoro djece smješteno je u jednu sobu, spavaju na starim krevetima i među hladnim zidovima.

 

Pages