Lavina Jahorina Hotel

Evo kako je mladi Danac opisao Trebinje i Hercegovinu

Danska tinejdžerska YouTube zvezda Rasmus Brohave, boravio je u Trebinju gde je snimio i video o turističkim potencijalima ovog grada.

 

On je rekao da želi da upozna svoje pratioce sa svim lepotama i znamenitostima Trebinja i Hercegovine.

 

Rekli sudbonosno DA u dobojskom zatvoru

Samo burme su nedostajale na vjenčanju Borisa Marilovića (31) iz Dervente i Sanje Vujičić (25), a sve ostalo je bilo tu, mlada u bijelom s buketom u ruci, kumovi, matičar, svadbena torta, ali i zatvorski čuvari, jer je brak sklopljen u prostorijama dobojskog Kazneno-popravnog zavoda.

 

Misteriozni ribar spasio sestre iz Sane

Jedan ribar, koji je pecao na drugoj strani obale Sane, preplivao je rijeku i vadio djevojke iz automobila koji je sletio, a ja sam brzo pritekao da pomognem.

 

Bile su uplašene i u stanju šoka, priča Derviš Musić (70), mještanin naselja Čarakovo, kod Prijedora.

 

Sutra počinje Petrovski post

Za vjernike Srpske pravoslavne crkve /SPC/ sutra će početi Petrovski post, ustanovljen u slavu svetih apostola Petra i Pavla i ostalih apostola koji su se poslije silaska Svetog Duha postom i molitvom pripremali za hrišćansku propovijed.

 

Konobarica iz Trebinja vratila novčanik pun para

Zora Bokić, konobarica u restoranu "Drijen" koji se nalazi pored magistralnog puta Trebinje - Dubrovnik, pronašla je novčanik sa većom svotom novca, ali i sa cjelokupnom dokumentacijom Dine Barjaktarević i vratila ih vlasnici.

 

Barjaktarevićeva je rodom iz Trebinja, ali živi u Holandiji i s porodicom je bila tek stigla u rodni grad.

 

Evo kolike su plate u zemljama ex YU

Prosečne plate u državama bivše Jugoslavije znatno se razlikuju, a prema poslednjim podacima, Crna Gora se nalazi u “zlatnoj sredini".

 

Na začelju liste su Bosna i Hercegovina, Srbija i Makedonija, pišu Dnevne novine, dodajući da su ispred Crne Gore, kada su u pitanju prosečne neto zarade, Slovenija i Hrvatska.

 

Odgođena deložacija Glišića u Banjaluci: Vlasnik FK Džaja pustio pse na policajce

U banjalučkom naselju Vrbanja opet je odgođena deložacije porodice Milivoja Glišića, vlasnika "FK Džaja". "Ovo je već treći propao pokušaj deložacije nakon pravosnažne sudske presude. Država ovim samo pokazuje svoju nemoć" poručio je Admir Čavka, predsjednik FK "Jedinstvo".

 

Pages