Hotel Lavina Jahorina

 

.
Vlasnik FIS-a otkrio da nije želio izvršiti samoubistvo, već da su ga željeli ubiti
Vlasnik lanca trgovina FIS i biznismen Pero Gudelj nakon tri godine je otkrio da nije pokušao izvršiti samoubistvo, već da su ga dvije nepoznate osobe željele ubiti u avgustu 2015. godine.
 
Upozorenje turistima u Grčkoj: Prekršaji za koje se naplaćuju visoke kazne

U Grčkoj su 30. marta ove godine stupile na snagu izmjene Zakona o drumskom saobraćaju, kojima su pooštrene kazne za saobraćajne prekršaje.

 

U Srpskoj raste broj oboljelih od karcinoma

U Republici Srpskoj raste broj oboljelih od karcinoma i samo od 2005. do 2015. godine povećan je za 50 odsto, a stručnjaci smatraju da je neophodno sprovesti istraživanja da bi bilo utvrđeno da li je to posljedica NATO bombardovanje 1995. godine projektilima sa osiromašenim uranijumom.

 

Sahranio oca u novom BMW-u umjesto u sanduku

Jedan Nigerijac sahranio je svog oca u potpuno novom BMW-u umjesto u sanduku, a sve sa željom da preminuli na drugi svijet ode sa stilom.

 

On je još davnih dana obećao ocu da će jednog dana imati luksuzni automobil, ali je svoje obećanje nažalost ispunio tek poslije očeve smrti, plativši ga 66.000 dolara.

 

Muž kupuje televizore da prati fudbal - žena najavljuje tužbu

Jedna Izraelka najavljuje tužbu protiv muža zbog toga što je kupio četiri televizora da bi gledao Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

 

Kako piše list "Mariv", četrdesetogodišnja žena je ljuta jer ne želi da se njena kuća pretvori u "bučni muški klub".

 

Ona je predložila suprugu da televizore poklone onima kojima su potrebni, ali je on to odbio.

Ako ste mislili da su samo belgijske ili švajcarske čokolade sinonim za kvalitet i luksuz prevarili ste se. Ima toga i kod nas.

 

Postoji jedna čokolaterija u kojoj se ručno prave luksuzne praline sa zlatom, šampanjcem ili šafranom.

 

Ovo carstvo čokoladnih delicija nalazi se u Derventi. Miris čokolade mami u ovu radnju.

 

Bilećanin profesiju pravnika zamijenio prodavanjem knjiga

Dvadesetosmogodišnji pravnik iz Bileće Aleksandar Rupar, zbog nedostatka posla u struci, prodaje knjige na štandu ispred tržnog centra “Tom” na Palama.

 

Poslije završetka studija na Pravnom fakultetu na Palama volontirao je u pravnom savjetovalištvu u Sarajevu, ali nije uspio da se zaposli, te je odlučio da krene dalje u potragu za poslom.

 

Pages