Hotel Lavina Jahorina

 

.
Hrvat popravio srpsko spomen-obilježje u Hercegovini

U vremenu kada se o dobru govori kao o davno prošlom vremenu, kada je huliganstvo postalo svakodnevica, gest dobročinstva iz Ljubinja o obnovi spomen-obilježja treba da postane vijest dana.

ANTIBIOTICI NE LIJEČE NIŠTA! Dr Branimir Nestorović: Uzmite bijeli luk, propolis i origano!

Mi smo svojim načinom života napravili određene bolesti. Primera radi to su zapaljenske bolesti creva poput Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa…

 

To su bolesti koje su nastale jer smo postali previše čisti.

 

U FBiH prijavljeno sedam smrtnih slučajeva od gripa

Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH (FBiH) od početka sezone gripa prijavljeno je sedam smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđen tip "A" ovog virusa, a riječ je o pacijentima sa propratnim hroničnim oboljenjima.

 

"To što je Nemačka učinila za mene za tri godine, Hrvatska nije za 30"

Tamo živi već tri godine, srećna je i ne planira da se vrati u Hrvatsku, piše Novac.hr.

 

Monah Arsenije: Ljudi su debeli i depresivni jer nisu čuli da je upravo u OVOME lijek za SVE

Ostroški monah Arsenije Jovanović nije običan monah, on je svestrana, višedimenzionalna, harizmatična ličnost, pisac, uspešan slikar, po profesiji stomatolog. On je pravoslavni učitelj, mentor, propovednik, pravoslavni psiholog, filozof koji drži duhovnu propoved na jedan specifičan način, tako što se praktično ispoveda pred prisutnim audotorijumom.

Posljedica selfimanije dobila svoju dijagnozu

Dijagnoze poput teniskog lakta i plivačkog ramena postoje decenijama, ali postoji nova dijagnoza o kojoj piše Foks Njuz.

 

Doktor Livaj Herison koji radi u San Francisku upozorava one koji vole da se slikaju, da bi mogli da imaju probleme sa "selfi zglobom".

 

Žene u Nepalu umiru zatvorene u šupe tokom ciklusa

Amba Bohara i njena dva sina, starosti sedam i devet godina, iz Nepala umrli su prije dvije sedmice nakon što je nesrećnu ženu porodica istjerala iz kuće zbog njenog menstrualnog ciklusa i neobičnog običaja.

 

Pages