Hotel Lavina Jahorina

 

.
Devetoro đaka ne ide na nastavu zbog duga od 1.500 KM

Devetoro učenika iz Kozarske Dubice ometenih u razvoju ovih dana ne mogu pohađati nastavu u Centru "Sunce" u Prijedoru, nakon što je prevoznik koji ih je vozio otkazao prevoz, zbog, kako je rečeno, duga koji opština Kozarska Dubica ima prema njemu.

 

Više od 172.000 državljana BiH živi i radi u Njemačkoj

Njemačku se od 2008. do 2016. godine doselilo 15.756 državljana Bosne i Hercegovine, pokazuju podaci Saveznog zavoda za statistiku Njemačke (Destatis).

 

"Zaključno sa 2016. godinom, na evidenciji službi registrirano je 172.560 državljana BiH koji žive i rade u Njemačkoj", navodi se u izvještaju.

 

Otac devetero djece saznao da je oduvijek sterilan

Muškarac iz Maroka je nedavno podnio tužbu protiv svoje supruge optužujući ju za prevaru.

 

Nakon rutinskog liječničkog pregleda saznao je da je neplodan gotovo cijeli život pa je shvatio da očito ne može biti otac devetero djece.

 

Banjalučanin ratu kredita od 310 KM platio sa po 5 feninga

Nesvakidašnji štediša Bojan Marčeta (36) je dvije godine sakupljao sitan novac, po pet feninga, kojim je juče platio ratu kredita od 310 KM, odnosno sa 6.200 kovanica, a prikupio ih je ukupno 7.600.

 

San desetogodišnje Nikoline o toplom domu postaje stvarnost

Najveća želja desetogodišnje Nikoline Jerosimović iz mjesta Jezerka kod Kotor Varoša da ima svoju sobu u kojoj će proslavljati rođendane sa drugarima, počela je da se ostvaruje, jer zahvaljujući plemenitim ljudima ovog vikenda počinje gradnja kuće za ovu djevojčicu i njene roditelje.

 

BiH zbog klimatskih promjena pretrpjela direktnu štetu od 841 milion $

BiH je zbog uticaja klimatskih promjena i globalnog zagrijavanja od 1990. do danas doživjela 23 prirodne katastrofe, usljed kojih je život izgubilo 46 ljudi, i pretrpjela direktnu materijalnu štetu od 841 milion dolara, navedeno je u studiji Svjetske banke.

 

Beba rođena četiri godine poslije smrti roditelja

U Kini je jedna beba rođena od surogat majke četiri godine poslije pogibije njenih roditelja u saobraćajnoj nesreći, prenijeli su kineski mediji. Par, koji je nastradao 2013. godine, zamrznuo je nekoliko embriona u nadi da će dobiti potomstvo putem vantjelesne oplodnje.

 

Pages