Hotel Lavina Jahorina

 

.
Ako imate ove šifre na društvenim mrežama, odmah ih promenite

Britanski Naconalni centar za sajber bezbednost utvrdio je da korisnici na svojim internet nalozima najčešće kao lozinku koriste niz brojeva 123456, što je ujedno i kod koji je najlakše otkriti.

2000 američkih vojnika stiže u Sjevernu Makedoniji

U Sjevernoj Makedoniji od 20. maja do 15. jula biće održana vojna vježba “Odlučni udar” u kojoj će učestovati po 2.000 makedonskih i američkih vojnika.

 

Ćirilični natpisi precrtani na putokazima u FBiH

Na potezu između Neuma i Mostara putnici će primijetiti da su na brojnim putokazima precrtani ćirilični natpisi naziva naselja, a po informacijama Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH, slična je situacija i u mnogim drugim opštinama širom Federacije BiH.

 

U tom odboru ističu da je ovakav primjer uočen i na ulazu u Sarajevo iz pravca Pala te ocjenjuju da je poruka jasna.

Neradni dani u Srpskoj: Veliki petak, Vaskrs i Vaskršnji ponedjeljak, 1. 2. i 9. maj

Za pravoslavne vjernike u Republici Srpskoj neradni dani biće Veliki petak - 26. april, Vaskrs - 28. april i Vaskršnji ponedjeljak - 29. april.

Krvavi Uskrs u Prijedoru: Pokušao ubiti suprugu, ranio oca i kćerku, pa usmrtio policajca

Protiv Marka Šabića iz Prijedora danas će biti podnesen izvještaj Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško ubistvo na štetu policijskog službenika Slađenka Tubina i ubistvo u pokušaju na štetu svoje supruge.

Teslić: Protestna šetnja u znak podrške Draganu Bogdaniću
Nekoliko stotina građana Teslića je izašlo u "Šetnju podrške", povodom fizičkog napada na Dragana Bogdanića, predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić i poslanika u Predstavničkom domu bh. parlamenta.
 
Narednih dana temperature do 29 stepeni

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno. Prolazno jača kiša padaće u cijeloj zemlji u ranim jutarnjim satima.

Pages