Hotel Lavina Jahorina

 

.
Ovi znaci zodijaka su ubjedljivo najveći lažljivci

Oni uvek igraju na kartu šarma i gotovo uvek manipulišu raznim tehnikama kako bi zadobili svoju ličnu korist.

 

Škorpija

Ljekari tvrde: Ovo je najbolji položaj za spavanje

Položaj u kome spavate može da bude uzrok bolova u leđima, artritisa u zglobovima, a može i da doprinese problemima sa disanjem i izraženom hrkanju.

 

Način na koji čovek leži u krevetu govori dosta o njegovom ukupnom zdravlju, kao i o tome koliko lako može da zaspi.

 

Mitrović pretukao brata lovačkom puškom zbog košenja trave

Milovan Mitrović (64) uhapšen je zbog sumnje da je lovačkom puškom pretukao brata Bogdana (56) na njivi u Skugriću kod Modriče, saznaje "Glas Srpske". Sve se desilo u četvrtak kada su braća odlučila da kose njivu njihovog oca.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Milovan je premlatio brata jer se nisu mogli dogovoriti ko će kositi njivu.

 

Identifikovani osumnjičeni za trovanje Skripalja?

Policija i obavještajne agencije identifikovale su osumnjičene u napadu na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegovu kćerku Juliju, piše “Dejli telegraf”.

 

Kako navodi list, vjeruje se da protivteroristička policija radi na slučaju protiv osumnjičenih, za koje se vjeruje da su se vratili nazad u Rusiju.

Potpredsjednica SBB-a kandidat za Predsjedništvo BiH?

Adisa Omerbegović-Arapović, potpredsjednica Saveza za bolju budućnost BiH mogući je kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

 

Redovni izbori u BiH biće održani početkom oktobra, izborna kampanja je počela davno i uveliko traje, a Omerbegovićeva nije prva žena koja se spominje kao mogući kandidat za Predsedništvo BiH.

Devetoro đaka ne ide na nastavu zbog duga od 1.500 KM

Devetoro učenika iz Kozarske Dubice ometenih u razvoju ovih dana ne mogu pohađati nastavu u Centru "Sunce" u Prijedoru, nakon što je prevoznik koji ih je vozio otkazao prevoz, zbog, kako je rečeno, duga koji opština Kozarska Dubica ima prema njemu.

 

Strava u Sarajevu: Oteo šestogodišnjeg dječaka pa ga silovao

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je bh. javnost.

 

Pages