Lavina Jahorina Hotel

Koliko dugo namirnice smeju da stoje u zamrzivaču?

Čuvanje hrane na hladnom mestu najbolji je način da produžite njen rok.Da biste bili sigurni da je odmrznuta hrana sveža, nutritivna i ukusna kao pre zamrzavanja, postoje neka pravila kojih morate da se pridržavate.

 

Hrana mora da bude zamrznuta u trenutku kada je najsvežija. Vodite računa da se neke namirnice ne zamrzavaju dobro, kao što su sveža jaja i krompir.

Putin naredio povlačenje trupa iz Sirije

Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je povlačenje ruskih trupa iz Sirije tokom iznenadne posete bazi Hmejmim, javlja Sputnjik.

 

Putinu je ovo prva poseta od uspostavljanje baze u Latakiji, a njegova naredba je neočekivana iako je još 2016. najavljeno da su trupe u Hmejmimu "obavile posao" i da bi trebalo da se uskoro povuku.

 

Kneževo: Vanredno stanje zbog nevremena

U opštini Kneževo proglašeno je vanredno stanje zbog posljedica nevremena koje je pogodilo teritoriju opštine.Opština Kneževo nema električnu energiju već više od 24 časa.

 

Četiri osobe naoružane automatskim puškama opljačkale Bingo u Bugojnu

Četiri nepoznate osobe uz prijetnju automatskim puškama opljačkale su sinoć nepoznatu količinu novca iz tržnog centra "Bingo" u Bugojnu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

 

Ivanić hospitalizovan u UKC-u Banjaluka

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić primljen je jutros na Kliniku za neurologiju Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske zbog povišenog pritiska, rekao je Srni predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Banjaluka: Policajac i vatrogasci spriječili mladića da skoči s mosta

Vatrogasci i policija spriječili su dvadesetjednogodišnjeg mladića u namjerama da skoči s mosta u ulici Franje Supila u Banjaluci.

 

Stajao je na ivici mosta, prijeteći da će skočiti i ne želeći da mu iko prilazi.

 

Upozorenje: U ponedjeljak i utorak olujni vjetar

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je crveni meteoalarm za ponedjeljak i utorak, 11. i 12. decembar, zbog najave olujnog vjetra, a udari orkanske jačine mogli bi na teritoriji cijele BiH da dostignu brzinu od 110 kilometara na čas.

 

Pages