Lavina Jahorina Hotel

Scena u kojoj se samozadovoljava pred kamerom digla je Srbiju na noge

Njena priča počinje 2012. godine. Snimanje jednog filma je promenilo mnogo toga u njenom životu. Takvo ostvarenje bi negde preko granica naše zemlje prošlo drugačije, ali u Srbiji je i te kako uticalo na Isidoru Simijonović.

 

Rang lista zemalja u svijetu po konzumiranju kokaina

Iako je široko rasprostranjeno mišljenje da drogu uglavnom konzumiraju bogati članovi elite na ludim žurkama, reč je o velikoj zabludi. Droga je zastpljena svuda, od ulica do univerziteta.

 

Evo o čemu su telefonom razgovarali Putin i Erdogan

Ruski i turski predsjednici Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdoan u telefonskom razgovoru su pozitivno ocijenili zajedničke napore u okviru procesa pregovora u Astani o rješavanju situacije u Siriji i izrazili zadovoljstvo razvojem rusko-turske saradnje u različitim oblastima, saopštila je pres-služba Kremlja.

 

Tribunal u Hagu krio da je Mladić imao nekoliko moždanih udara

List navodi da se to otkrilo tek sada kada je tim odbrane dobio medicinske snimke koje je godinama tražio od suda, ali ih nije dobijao zbog raznih opstrukcija.

 

Generalov sin Darko Mladić rekao je za ovaj list da su te snimke sada analizirali srpski ljekari i utvrdili Mladićevo teško zdravstveno stanje, na šta je porodica sve vrijeme upozoravala.

 

Vesli Klark pokreće biznis na Kosovu!

Vesli Klark, penzionisani general NATO-a, sada predstavnik kompanije “Enviditi“, izjavio je, kako prenose kosovski mediji, da čeka na odluku kosovskih institucija za dozvolu za ulaganje u oblast energetskih minerala.

 

Dugoročna vremenska prognoza

Najviša dnevna temperatura vazduha biće 18 do 23, ponegdje na sjeveru i istoku do 25, u višim kotlinskim krajevima i mjestima sa maglom od 15 stepeni celzijusovih.

 

Važno je slušati

Jednom je prilikom jedan čovjek pozvao svoga prijatelja, indijanca u goste u veliki grad.

 

Čovjek je poveo indijanca u razgledanje grada i dok su se šetali indijanac, najednom, reče: Čujem cvrčka!

 

Nemoguće da od ovolike buke, brujanja automobila i galame, ti možeš čuti cvrčka – reče čovjek.

 

Pages