Hotel Lavina Jahorina

 

Savjeti za uspjeh jednog od najbogatijih ljudi na svijetu

Prije dvije godine Forbes je Jacka Maa proglasio 28. najutjecajnijom osobom na svijetu, jedno je vrijeme bio najbogatiji Kinez, a danas je "težak" više od 40 milijardi dolara

 

Jedno od pitanja koje novinari postavljaju uspješnim poslovnim ljudima i bogatašima jest o tajnama njihovog uspjeha i savjetima koji bi nam svima mogli pomoći u životu.

 

Ako sanjate jednu od ovih stvari, upoznaćete srodnu dušu!

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju – najavljuju skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate riješiti nekih loših osobina kako bi ljubav mogla da pronađe put do vas.

 

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, to može da znači da ćete se uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

 

1. Lutku

U kom dijelu mjeseca žene najviše žele seks?

Postoje dani kada žene uopšte nisu raspoložene za seks, ali postoje i oni dani kada one jednostavno ne mogu, a da ne razmišljaju o tome kako će se naći s partnerom u krevetu.

 

U nastavku pročitajte kada žene najviše žele seks.

 

Od prvog do sedmog dana menstruacije ženu su najmanje raspoloženi za seks.

 

Došli kao gosti, pa prijavili da je u salonu bomba

Policija iz Istočnog Sarajeva uhapsila je braću Dejana i Darka O. zbog ugrožavanja bezbjednosti i lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

 

Kako Faktor saznaje, oni se sumnjiče da su u subotu, nešto prije 22 sata prijavili da se u svadbenom salonu u Istočnoj Ilidži, gdje su i sami bili gosti, nalazi eksplozivna naprava.

 

Srpskog glumca komšija htio da ga zakopa živog

Vasa Spasojević (72), glumac u penziji, kog je mučki pretukao komšija Dušan J. (50), u noći između subote i nedjelje, sa teškim tjelesnim povredama dovezen je na Neurohiruršku kliniku u Nišu gdje je odmah operisan, ali je i dalje životno ugrožen.

 

U Kliničkom centru u Nišu kažu da je pacijent primljen sa više teških povreda po čitavom tijelu, a posebno po glavi.

Emina Jahović se razvodi

Pjevačica Emina Jahović potvrdila je na društvenim mrežama da se razvodi od Mustafe Sandala.

 

Na Instragramu je uz fotografiju sa njim napisala i sve razloge za ovakav potez.

 

Priprema se skup TV transfer

Žika Nikolić je dobio ponudu od prvog čoveka "Pinka" kakvu bi malo ko odbio, a izvor "Blica" otkriva da se čuveni voditelj nije mnogo razmišljao kada je doneo odluku.

 

Pages