Hotel Lavina Jahorina

 

.
Zemunac se sam ranio iz pištolja koji je ilegalno kupio

Muškаrаc (29), koji je pronаđen povrijeđen nа Novosаdskom putu, kod benzinske pumpe u Zemunu, sаm je sebi ustrijelio desnu podlаkticu, saopštio je MUP.

 

Kako se navodi, utvrđeno je dа se on, usljed nestručnog rukovаnjа pištoljem, koji je prethodno ilegаlno kupio, sаm rаnio.

Centar za migrante ipak će biti u Velikoj Kladuši

Operativni štab za pitanje migracija u BiH zaključio je na sjednici da treba nastaviti jačanje kontrole granice i ubrzati smještaj migranata, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

 

Bosna i Hercegovina će nastaviti jačanje kontrole granice u cilju smanjenja broja ilegalnih migranata koji ulaze u našu zemlju.

 

Polupan porše sina poslanika u brčanskoj Skupštini

U Ulici Tina Ujevića u Brčkom jutros oko 3.40 desio se incident u kojem je polupan jedan automobil. Potvrđeno je ovo za Otisak.ba iz Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Mladić pretukao, pa silovao babu od 90 godina

U selu Gornji Brestovac u opštini Bojnik 12. avgusta dogodio se nezapamćeni zločin.

 

Muškarac Ž. D, star 28 godina, iz Gornjeg Brestovca kod Bojnika osumnjičen je da je silovao babu staru 89 godina!

 

On je uhapšen i određen mu je pritvor do mjesec dana.

 

Uhapšen Badžin sin zbog pljačke kuće Saše Popovića

Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odnio nakit vrijedan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje Tanjug.

 

Odobreno oko 460.000 KM za dodatni nadzor granice BiH

Savjet ministara danas je na vanrednoj telefonskoj sjednici donio pojedinačne odluke o odobravanju oko 460.000 KM iz tekuće budžetske rezerve za izmirenje putnih i troškova smještaja i ishrane policajaca dodatno uključenih u pojačani nadzor granice BiH radi suzbijanja ilegalnih migracija.

 

Pijana vozila u suprotnom smjeru, poginuo muškarac

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći na Istarskom ipsilonu, jedna je osoba poginula, a tri osobe su lakše ozlijeđene, saopštila je u četvrtak Policijska uprava istarska.

 

Pages