Hotel Lavina Jahorina

 

.

U akciji MUP-a uhapšeno 21 lice

U akciji MUP-a uhapšeno 21 lice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske uhapsili su danas 21 lice koji se sumnjiče da su na području Sokoca, Rogatice i Pala izvršili više krivičnih djela, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

 

Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivična djela: pustošenje šuma, krađa, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, nesavjesan rad u službi, neprijavljivanje krivičnog djela ili učinioca, falsifikovanje ili uništavanje službene isprave, sprečavanje dokazivanja, falsifikovanje znakova za obilježavanje robe mjera i tegova, utaja poreza i doprinosa i nedozvoljena trgovina.

Uhapšeni su Ž.Z. (34), M.N. (32), M.K. (61), D.Đ. (45), D.K. (33), D.A. (35), M.L. (53), D.V. (40), D.K. (53), B.A. (34), N.A. (30), R.G. (47), G.V. (45), M.S. (31), S.B. (32), M.N. (29), V.B. (52) J.B. (35), svi sa Sokoca, te N.J. (30), B.L. (37) i A.K. (27) sa Pala.

 

Nad uhapšenim licima je u toku kriminalistička obrada. Hapšenja i pretrese na više lokacija izvršili su službenici Uprave krim-policije MUP-a Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva na području tog grada u okviru akcije "Silva".

 

Nezavisne novine