Hotel Lavina Jahorina

 

.

Dobrodošli na stadion Mitar Mirić - greška ili provokacija (FOTO)

Dobrodošli na stadion Mitar Mirić - greška ili provokacija... (FOTO)

Zvezda je zablistala u Ligi šampiona, ostvaren je veliki bod protiv ekipe Napolija, ceo region je na nogama, ali... Hrvati su pomešali na kom stadionu igraju crveno-beli.

Greška ili provokacija? Zvezda je zablistala u Ligi šampiona, ostvaren je veliki bod protiv ekipe Napolija, ceo region je na nogama, ali... Hrvati su pomešali na kom stadionu igraju crveno-beli.

 

Naime, tamošnji mediji pomno su pratili šta se dešava na stadionu Rajko Mitić, a novinar Jutarnjeg lista očigledno je tekst pisao sa manjkom koncentracije, pa je legendu crveno-belih i prvu Zvezdinu zvezdu, Rajka Mitića, zamenio pevačem Mitrom Mirićem.

- Crvena zvezda je pred punim stadionom Mitra Mirića u Beograduuspela da zaustavi odlične Italijane, te u prvom kolu Lige šampiona Napoliju otela bod, za možda i najveće iznenađenje uvodnog dana evropskog fudbalskog spektakla - piše "Jutarnji list".

 

I, dok je ova objava izazvala i brojne psovke Zvezdinih navijača na Tviteru, bilo je i duhovitih reakcija poput:

- Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", što su upravo reči jedne od najpoznatije pesama pomenutog pevača čije je ime u tekstu "Jutarnjeg" iskorišćeno umesto "Rajko Mitić", što je naziv koji je "Marakana" dobila po prvoj Zvezdinoj zvezdi.

 

 

Crvena zvezda na stadionu Mitra Mirica

Ima smisla pic.twitter.com/FDpVRQPpIi

— Vencislav Jularic (@VencislavJ) 19. септембар 2018.

 

 

novosti.rs