Hotel Lavina Jahorina

 

.

Ovakvo će vrijeme biti do kraja ove radne sedmice

Ovakvo će vrijeme biti do kraja ove radne sedmice

U Petak (04.septembar):

Promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i prijatno toplo. Na jugu i istoku suvo, na na sjeveru i zapadu mjestimično će biti kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom.Jutarnja temperatura vazduha od 13°C do 18°C, na jugu  do 21°C. Najviša dnevna od 27°C do 33°C, u višim predelima od 24°C.

Dežurni sinoptičar:
Draško Rudan

U četvrtak (03.septembar):

Toplo i pretežno sunčano vrijeme uz postepeno  povećanje oblačnosti tokom popodneva. Krajem dana i u noći ka petku mjestimično kiša ili rjeđi pljuskovi zahvataju zapadne krajeve. Jutarnja temperatura vazduha od 15°C do 22°C, u višim predelima od 12°C. Najviša dnevna od 29°C do 35°C, u višim predelima od 24°C.

Dežurni sinoptičar:
Draško Rudan

U srijedu (02.septembar):


Veoma toplo vreme i pretežno sunčano u prvom dijelu dana, a popodne razvoj oblačnosti  će samo ponegdje na istoku doneti kratkorajne pljuskove. Jutarnja temperatura vazduha od 15°C do 22°C, u višim krajevima od 11°C. Najviša dnevna od 31°C do 37°C, u planinama od 25°C.  

Dežurni sinoptičar:
Draško Rudan
 

PROGNOZA VREMENA ZA SRPSKU   ZA  SUTRA  01.09.2015

Sinoptička situacija: Anticiklon se održava iznad našeg regiona uz priliv toplog vazduha afričkog porijekla, a na visini termobarički greben i manji pad geopotencijala.
Vrijeme: Sunčano i vruće. Ujutru sunčano uz ponegdje malu oblačnost i mogućnost da ponegdje oko rijeka prolazno bude nakratko magle i sumaglice. Tokom dana sunčano i vrlo toplo vreme uz prave ljetnje vrućine. Vetar slab do umeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 16°C do 22°C, na jugu do 24°C, u višim predelima od 12°C. Najviša dnevna od 32°C do čak 38°C, u višim predelima od 27°C.

PROGNOZA VREMENA ZA BANjALUKU   ZA SUTRA  01.09.2015

Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i veoma toplo vrijeme.  Vetar slab zapadni i juggozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 18°C. Maksimalna dnevna temperatura vazduha oko 36°C.

Dežurni sinoptičar:
Draško Rudan