Hotel Lavina Jahorina

 

.

Kod Prijedora poginuo vozač, “bmv” se raspao

Kod Prijedora poginuo vozač, “bmv” se raspao

Dvadesetosedmogodišnjak čiji su inicijali E.S. iz Prijedora poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Kamičani na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, dok su dva maloljetna lica povrijeđena, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

 

Iz policije su naveli da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć nešto poslije 23.00 časa kada je automobil “bmv”, kojim je upravljao E.S, sletio sa kolovoza. Maloljetna lica, koja su povrijeđena, bila su u vozila i nakon nesreće prevezena su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

 

Prema nezvaničnim informacijama, automobil se kretao iz pravca Banjaluke te je, iz za sada nepoznatih razloga, sletio sa puta i udario u propust za vodu nakon čega se raspao, pa su se dijelovi automobila nalazili svuda oko mjesta nesreće.

 

Tužilac je naložio obdukcija tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

 

Uviđaj je obavio okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

 

Glas Srpske