Hotel Lavina Jahorina

 

.

Bizarno: Prostitutke u Kragujevcu uvele popust za penzionere

Bizarno: Prostitutke u Kragujevcu uvele popust za penzionere

Ne nude samo hipermarketi i banke posebne pogodnosti i popuste za penzionere, već oni sniženje mogu ostvariti i ukoliko se odluče za neku od seksualnih usluga koje nude prostitutke iz Kragujevca!

Naime, kako prenosi “Alo!” prodavačice ljubavi koje ordiniraju u tom gradu mlađim mušterijama seksualne usluge naplaćuju po višoj tarifi, a starijima, naročito penzionerima, po nižoj, dok se specijalne želje klijenata vrednuju po posebnom cjenovniku!

Da li poput kasirki u marketima traže penzioni ček kao dokaz, ne znamo, ali je poznato, a Telegraf.rs je već pisao o tome, da svoje usluge naplaćuju od 500 do 2.500 dinara, što je tarifa za komplet uslugu.

Kako same svjedoče, one tako dnevno mogu da zarade i do 15.000 dinara.

Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko 20 žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima i zaraženih hepatitisom i sidom.

One ordiniraju uglavnom u blizini Sportske hale “Jezero”. Ono što pak najviše zabrinjava u cijeloj priči jeste što se prostitucijom bave djeca, đaci i studenti jer je, prema nekim podacima, prosječni uzrast djevojaka koje počinju da se bave prostitucijom između 14 i 18 godina!

Da se ova slika iz Kragujevca, nažalost, može preslikati i na cijelu Srbiju, potvrđuje sociolog Ivan Živkov, koji pritom ističe da besparica i težak život ipak nisu razlozi zbog kojih sve veći broj žena poseže za najstarijim zanatom.

– Ne znam da li se povećao broj žena koje se bave pružanjem seksualnih usluga, mada pretpostavljam da jeste, ali kao razlog ne smatram lošu materijalnu situaciju u zemlji, jer imate i izuzetno bogata društva gdje prostitucija cvjeta.

Pravi razlog je opšti pad morala, urušen sistem vrijednosti koji je naravno prouzrokovan uticajem raznih rijaliti programa pomoću kojih se promovišu starlete i kriminalci.

Imate djevojke sumnjivog morala koje su po cijeli dan na televiziji, koje daju ogromne intervjue zahvaljujući tom svom poslu i, naravno, mladim djevojkama one služe kao uzor jer su, navodno, uspjele u životu – objašnjava Živkov za ovaj list.

Izvor: press.rs