Hotel Lavina Jahorina

 

.

Muž joj nije ništa poklonio za 8. mart, pa ga je brutalno kaznila!

Muž joj nije ništa polonio za 8.mart, pa ga je brutalno kaznila!

Marinela Bene iz Rumunije očekivala je buket ruža od svog muža Ionela za Dan žena.

Kad se suprug pojavio praznih ruku, pa još i kad je odbio da joj pomogne u sređivanju kuće, rešila je da mu se osveti na najužasniji način - bukvalno mu je iščupala testise.

Ionel Popa prevezen je hitno u bolnicu u selu Dragomiresti sa otvorenim ranama na testisima, koje su nastale kada ga je žena rukom uhvatila i jako povukla, kako bi ga kaznila.

Marinela je kasnije izjavila da joj nije bio cilj da ga ozbiljno povredi, te da očigledno nije svesna sopstvene snage - ali da svakako zaslužuje to što mu se desilo.

- Muškarac je imao ozbiljne otvorene rane na testisima. Rekao nam je da ga je žena napala jer joj nije doneo cveće za Dan žena - rekla je bolničarka Aurora Popa.

Ionelu je levi testis u potpunosti visio izvan skrotuma, i hitno je podvrgnut operaciji kako bi se sanirala šteta.

Žena, u međuvremenu, kaže da joj je jednostavno bilo dosta ignorisanja od strane muža i da joj je prekipelo. - Umesto da mu daju platu na poslu, dali su mu flašu vina i tog dana je došao pijan kući. Totalno se promeni kad se napije.

Cele noći me je terao da ne gasim vatru jer mu je bilo hladno, a ja sam ga slušala jer nisam želela da se svađamo.

Ujutru sam ga probudila i rekla mu da ide na posao, ili bar da mi pomogne po kući, a on je krenuo da se dere kako ja ne mogu da mu naređujem - priča Marinela. Velika greška, dragi Ionele.

-Rekla sam mu da je bedan čovek i uhvatila ga za testise. Nisam ja kriva što se on odmakao, i tako je došlo do povrede.

Ja sam mislila da mogu da mu stavim led na ranu i da će to da popravi stvari, ali on je instistirao da zovemo hitnu pomoć.

Bio je baš iznerviran - priseća se žena. Par je u braku 15 godina i imaju zajedno 15-godišnjeg sina. Ionel je u bolnici, gde se oparavlja u stabilnom stanju, a policija istražuje napad.

24sata.rs