Hotel Lavina Jahorina

 

.

Tvrdi da su ga pretukli gazda diskoteke i njegov sin

Tvrdi da su ga pretukli gazda diskoteke i njegov sin

Gazda diskoteke „Plitvice“ Stevan Momčilović sa sinom i obezbjeđenjem kluba krvnički je pretukao Savu Ratkovića (27), tvrdi taj mladić.

Kako kaže pretučeni, do problema je došlo u nedjelju, oko tri ujutru kada ga je pijanog obezbjeđenje izbacilo iz kluba u kom je tada nastupala pjevačica Milica Todorović.

– Izvukli su me iz kluba na ulicu, upitao sam ih šta sam uradio, a oni su bez riječi počeli da me udaraju – priča Sava.

U pomoć su mu pritrčali brat i otac.

– Odvezli su me kući i ja sam otišao da se operem od krvi i blata. Kada sam završio, vidio sam da u kući nisu ni jedan ni drugi. Uplašio sam se da su se vratili do diskoteke da rasprave sa obezbjeđenjem, pa sam krenuo ponovo tamo. Ispred lokala sam pitao obezbjeđenje da li su mi brat i otac tu, ali su tad iz diskoteke izašli vlasnik Stevan i njegov sin Bane i bez riječi počeli da me biju bejzbol palicom! Ne sjećam se mnogo poslije toga, dobio sam mnogo udaraca u glavu. Znam samo da je gazdin sin vikao da mu je žao što me nije ubio i da ovo nije gotovo – kaže mladić.

Kako kaže, ne krije da je bio pijan, ali dodaje da to ne može biti razlog za prebijanje.

Policijska uprava u Inđiji pokrenula je krivični postupak protiv gazde diskoteke, njegovog sina i obezbeđenja. Gazdin i njegov sin upravo to jutro su otišli na more i nismo uspeli da dobijemo izjavu od njih. Radnik diskoteke koji se predstavio kao Marko rekao je da je obezbjeđenje napalo Ratkovića zato što je bio neprijatan prema nekim djevojkama.

ATV