Hotel Lavina Jahorina

 

.

Neobičan konkurs: Traže politikologa za rad u vrtiću

Neobičan konkurs: Traže politikologa za rad u vrtiću

Konkurs za radno mesto u dječijem vrtiću “Bajka” iz Čajniča, kojim se traži politikolog-pripravnik, postao je pravi hit na društvenim mrežama.

 

Osim opštih uslova propisanih zakonom, navedeni su i posebni uslovi koje mora da ispuni kandidat koji želi da se zaposli u ovu Javnu predškolsku ustanovu kao politikolog-pripravnik, ali se ne navodi šta mu je u opisu poslova.

 

– Intervju za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se 12. septembra u prostorijama vrtića u 11 sati. Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs – navedeno je u konkursu, a prenosi Istinito.

 

Konkurs je zapravo samo prilagođen kako ne bi propala sredstva koja su namenjena za zapošljavanje iz kategorije „dete poginulog borca VRS“, rečeno je EuroBlic-u.

 

– Naravno da nam ne treba politikolog – bio je kratak odgovor, prenosi EuroBlic.

 

Dodaju, prenosi EuroBlic, kako je prvi kandidat, koji je ispunjavao zakonske uslove za rad u vrtiću, odbio posao i zaposlio se u srednjoj školi, zbog čega su u ovom malom mestu na krajnjem istoku Srpske bili primorani da povuku neobičan potez.

 

EuroBlic