Hotel Lavina Jahorina

 

.

Ovo su poznate domaće ličnosti koje su javno rekle da su gej!

Ovo su poznate domaće ličnosti koje su javno rekle da su gej!

Božo Vrećo

 

Pre nekoliko dana, poznati sarajevski umetnik Božo Vrećo, otkrio je na Fejsbuku da se zbog ljubavi uskoro seli u srpsku prestonicu. Takođe, Vrećo je istakao da će intimnu svadba,on i njegov partner organizovati tokom ove godine, a potom je na društvenim mrežama pokazao 101 ružu, poklon koji je dobio od partnera.

 

– Već je skoro sve spakovano, a puno vas me dragi moji srelo i čestitalo mi na ulici, koliko nježnosti i topline.A on, kupio 101 ružu i čeka me, ta jedna je, kaže, bela jer si ti ta posebna, čista i moja voljena ljubav…

 

Rasplakao me i zahvalan sam Bogu što ću sa takvim bićem deliti svaki dan i tren, volim ga svim srcem – posvetio je sarajevski umetnik dirljiv status svom partneru.

 

Marija Šerifović

 

Iako je na početku karijere Marija Šerifović odbijala da odgovara na pitanja vezana za njeno seksualno opredeljenje, na vrhuncu popularnosti, Marija je uradila nešto potpuno neočekivano.

 

Naime, nakon što je pobedila na „Evroviziji“ 2008. godine, pevačica je snimila dokumentarni film „Ispovest“ u kom je otkrila da voli žene.

 

Ana Brnabić

 

Kada je Ana Brnabić izabrana za ministarku za državnu upravu i lokalnu samoupravu u vladi Srbije, jedno od prvih pitanja koje je javno postavljeno, ticalo se Aninog seksualnog opredeljenja.

 

– Premijer je to pitanje dobio od novinara na toj prvoj pres konferenciji i ja sam najiskrenije iznenađena da se to pitanje pojavilo odmah. O tome sam razgovarala sa premijerom zato što sam znala da će se u jednom trenutku to pojaviti i nisam htela da to predstavlja problem ni za vladu koja ima važne zadatke, ni za mene – rekala je Ana i objasnila zašto nikada nije javno potencirala svoje seksualno opredeljenja.

 

– To nisam htela da potenciram, jer to nije moja karakterna osobina, to nije deo mog cv-ija, ali to i ne krijem. Mislim da ljudi na to neće obraćati pažnu, već da će me kritikovati ili podržavati zbog onoga što radim – rekla je Brnabić.

Vladimir Tintor

 

Srpski glumac Vladimir Tintor, koji pd 2006. godine, živi i radi u Zagrebu, širu prepoznatljivost u regionu stakeo je nakon serije „Zabranjena ljubav“, ali je tek 2008. godine mnogi čuli za njega. Naime, tada se Vladimir našau u centru skandala, jer su fotografije na kojima razmenjuje nežnosti sa muškarcima, preplavile internet. Nakon toga, Vladimir je u jednom intervjuu priznao da je gej.

 

– Drugi su me deklarisali kao gej, nakon fotografija koje su procurele. To je jako bezobrazno jer zadire u tuđu privatnost, a u početku mi je sve to bilo šok, a kasnije me je zabavljalo. Nisam pao u depresiju kada se sve to otkrilo – rekao je Vladimir u intervjuu za „Red carpet“.

 

Petar Perović sa suprugom Tristanom Maneken

 

Petar Perović domaćoj javnosti je postao poznat nakon učešća u vip serijalu „Veliki brat“ 2008. godine, a nakon izlaska iz najpoznatije kuće na Košatnjaku, Petar se ubrzo preselio u London.

 

Tamo je upoznao sadašnjeg supruga, Tristana Templa, svetski poznatog plesača i koreografa, sa kim se venčao 2011. godine. Par je prvi put zajedno došao u Srbiju, kada je Tristan bio angažovan za spot „Baksuze“ Ane Nikolić.

 

(Blic.)