Hotel Lavina Jahorina

 

.

Karleuša : Amfilohiju je potreban istjerivač đavola

Karleuša : Amfilohiju je potreban istjerivač đavola

Iako je Karleuša prekjuče došla raspoložena na snimnanje emisije „Zvezde Granda”, ona je na pitanja novinara da li je ispratila stavove Amfilohija o abortusu i čedomorstvu promijenila izraz lica, a zatim je osula paljbu.

 

” Videla sam šta je izjavio, šokirana sam iznošenjem takvih grozota i njegovim stavovima. Amfilohija treba da bude sramota. Mislim da njemu treba istjerivač đavola, neki ritual nad njim hitno da se izvrši. Neka mu dovedu ti iz crkve za koju se bori nekog da istjera sve to zlo iz njega. Njemu ostaje jedino da se moli bogu da mu oprosti i da mu pomogne. Tom bogu u kog navodno veruje – rekla je bijesno Jelena.

Nije nepoznato da Karleuša godinama naglašava da je ateista, te da samo zbog supruga, fudbalera Duška Tošića, koji je religiozan, proslavlja najvažnije pravoslavne praznike.

 

Podsetimo, Amfilohije je prilikom nedavnog služenja liturgije u Pećkoj patrijaršiji srpske majke uporedio sa najmasovnijim ubicama svih vremena, nazvavši ih najvećim čedomorkama i opasnošću kada se radi o rađanju djece u našem narodu.

 

” One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više djece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov božji” rekao je mitropolit.

 

(Alo.rs)