Hotel Lavina Jahorina

 

.

Student iskasapio profesora, pa se ubio motornom testerom

Student iskasapio profesora, pa se ubio motornom testerom

Osamnaestogodišnji student Zapadnog kompleksa kontinuiranog obrazovanja u Moskvi ubio je profesora za obuku iz oblasti zdravlja i bezbjednosti, a zatim izvršio samoubistvo, prenijeli su lokalni mediji.

 

Izvor iz policije izjavio je da je, prema prvim informacijama, student ubio profesora starog 44 godine nakon žestokog sukoba, da bi zatim sam sebi oduzeo život.

 

Ruski mediji prenose da za sada nije poznato da li je student izvršio samoubistvo nožem ili električnom testerom, koji su bili u prostoriji gdje je njegovo tijelo pronađeno.

Nakon što je ubio profesora, student je objavio fotografiju na kojoj se vidi nož u blizini tijela, dok druga fotografija pokazuje studenta kako drži električnu testeru blizu svog vrata, prenosi TASS.

 

Izvor je rekao agenciji TASS da je u toku istrage na mobilnom telefonu studenta pronađen video-snimak svađe između njega i profesora.

 

Iz policije navode da su istražioci na licu mjesta i da traje proučavanje detalja incidenta, kao i ispitivanje administrativnih radnika koledža, instuktora i studenata.

 

Srna