Doboj - rukometni TV turnir: Završeno treće kolo

Republika Srpska Jahorina ljetovanje

Povoljan smještaj Bijeljina

Doboj - rukometni TV turnir: Završeno treće kolo

U trećem kolu 45. međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2013" ekipa "Tatran Prešov" iz Slovačke pobijedila je "Vojvodinu" rezultatom 32:28, a reprezentacija Bahreina savladala je banjalučki "Borac" rezultatom 29:22.
Slovenačka "Pivovarna Laško – Celje" pobijedila je turski "Bešiktaš" rezultatom 34:26.

U trećem kolu slobodni su bili domaća "Sloga" i "Dankerk" iz Francuske.

Nakon odigranog trećeg kola na tabeli prve takmičarske grupe "Pivovarna Laško – Celje" je prva, a reprezentacija Bahreina druga.

Obje ekipe imaju po šest osvojenih bodova, dok je "Bešiktaš" treći sa tri boda, a "Borac" četvrti bez bodova.

Na tabeli druge takmičarske grupe, prva je ekipa "Tatran Prešov" sa šest, drugi je "Dankerk" sa četiri boda, treća "Vojvodina" sa jednim bodom i četvrta "Sloga" koja nema bodova.

Nakon odigranog trećeg kola najbolji strijelci su David Rašić iz ekipe "Bešiktaš" sa 23 postignuta gola, Stefan Janković iz ekipe "Borac" sa 17 golova i Done Ramazan iz "Bešiktaša" sa 12 postignutih golova.

U četvrtom kolu danas od 17.30 časova sastaju se "Tatran Prešov" - "Dankerk", od 19.15 "Pivovarna Laško - Celje" - reprezentacija Bahreina i od 21.00 čas domaća "Sloga" - "Vojvodina".

Na turniru, koji se održava na Gradskom poligonu malih sportova u Doboju, po tradiciji učestvuje osam ekipa, a sve ekipe su podijeljene u dvije takmičarske grupe i prva četiri kola se igraju po bod sistemu, a peto kolo za plasman ekipa.

Turnir je uvršten u takmičarski kalendar Evropske i Svjetske rukometne federacije. Tradicionalni pokrovitelji su Vlada Republike Srpske i grad Doboj.
SRNA

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije Vijesti IN RS