Republika Srpska

Republika Srpska Jahorina ljetovanje

Povoljan smještaj Bijeljina

Dodik: U slučaju ukidanja izvornog Dejtona, državnost Srpskoj

Hvala američkom ambasadoru što je priznala ono što mi svi znamo - da je namjera unitarizacija BiH i ukidanje Dejtonskog sporazuma. U tom slučaju, Srpska vraća ono što je unijela u sadašnju BiH, a svakako je od nje u tom smislu i starija, ističe predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Evo kakvo nas vrijeme čeka naredna 3 dana - Najnoviji meteo-bilteni

Pokupili smo za vas najnovije meteo-biltene iz RHMZ Republike Srpske... Do sada su rijetko griješili...

Dodik u pismu objasnio sve o referendumu

Predsjednik RS Milorad Dodik istakao je da cilj referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH nije da se na bilo koji način ospori teritorijalni integritet BiH već da se ojača Dejtonski mirovni sporazum i njegova rješenja.

Znate li kolike plate primaju naše sindikalne vođe koje nam "štite" prava?

Iako tvrde da štite radnike, ispostavilo se da bi sindikalci mogli da izgube trenutne privilegije usvajanjem novog Zakona o radu. Prvenstveno, mogli bi izgubiti, svoje, kako i sami priznaju ministarske plate.

Dodik: Spreman sam da budem žrtvovan da bi ostvarili pravo na referendum

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Milića gaju kod Kozarske Dubice da je sloboda najvažnija riječ u istoriji srpskog naroda, koji je zbog nje uvijek stradao prekomjerno.

Rusija podržala referendum u RS

To je objavljeno na službenom sajtu ruskog ministarstva spoljnih poslova, gdje se između ostalog navodi da je zbog neefikasnog pravosudnog sistema u BiH, Republika Srpska primorana da se postojećim demokratskim instrumentima bori za svoje zakonske interese.

Foča - Pomen stradalim Srbima iz Јabuke
Paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na fočanskom groblju Božovac danas su obilježene 23 godine od stravičnog stradanja 43 srpska civila iz Јabuke, nekadašnje fočanske mjesne zajednice koja je Dejtonskim mirovnim sporazumom pripala Federaciji BiH.
Kakvo nas vrijeme čeka narednih 5 dana

Kakvo će vrijeme biti u narednim danima saznajte iz najnovijeg meteo biltena RHMZ Republike Srpske

Elektroprivreda ne odustaje od poskupljenja struje

Rukovodstvo Elektroprivrede Srpske danas je iz Trebinja poručilo da ostaju pri zahtjevu za poskupljenjem struje. Resorni ministar Petar Đokić o tome se nije izjasnio, već je pohvalio poslovanje energetskog sektora u Srpskoj. Generalni direktor EP Srpske Branislava Milekić mu odgovara da je, bez obzira na dobro poslovanje zavisnih preduzeća, poskupljenje neophodno iz nekoliko razloga.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije Vijesti IN RS