Republika Srpska

Republika Srpska Jahorina ljetovanje

Povoljan smještaj Bijeljina

Sutra najtopliji dan, crveno upozorenje za banjalučku i prijedorsku regiju

Za sutra se prognozira i najtopliji dan u ovom toplotnom talasu. Narandžasto upozorenje predviđeno je za sve ostale krajeve BiH.

Dok nam svijet pakuje rezoluciju, Dodik i Bosić ratuju međusobno!

Političari iz Srpske, u prelomnim trenucima za srpski narod, opet su udarili jedni na druge, pa je tako predsjednik Srpske i SNSD-a Milorad Dodik optužio SDS i njenog lidera Mladena Bosića za, kako kaže, podaništvo i izdajništvo u Sarajevu, te najavio da će veoma brzo pozvati narod da se na politički način obračuna sa političarima koji su "spremni da budu podanici Bakiru Izetbegoviću".

Šta piše u rezoluciji o Srebrenici - O srpskim žrtvama, ni jedno slovo!!!

Rezolucija o Srebrenici koju je u Savjetu bezbjednosti UN-a pripremila Velika Britanija, predviđa da djeca ubuduće u školama uče o genocidu u Srebrenici...

Sutra crveni meteoalarm!
Za Hercegovinu i jugozapadana područja Bosne i Hercegovine Meteoalarm je za sutra izdao crveno upozorenje, zbog intenzivnih padavina, povremeno praćenih grmljavinom.
Danas su Miholjske zadušnice
Pravoslavni hrišćani obilježiće danas Miholjske zadušnice i, prema tradiciji, obići grobove, prislužiti svijeće i u hramovima dati pomene svojim preminulim precima. Vjernici na taj dan upućuju molitve Bogu za milost prema upokojenima i oproštaj grijehova.
Počeo sastanak premijera Srpske i Srbije
U Beogradu je počeo sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović. Predviđeno je da nakon njihovog sastanka bude održana zajednička sjednica vlada Srbije i Republike Srpske i da bude potpisano nekoliko sporazuma.
Uoči oktobarskih izbora u BIH, premijer Srbije Aleksandar Vučić je poslao poruku: nećemo se mešati u izborni proces u Republici Srpskoj, nećemo podržavati ni jednu stranu, nijednog kandidata. Time je Beograd napravio otklon od svog višegodišnjeg ljubimca Milorada Dodika.
Led u desetak opština RS ostavio pustoš
Sve ono što su od usjeva i voća poplave poštedjele, led, koji je juče pogodio Srpsku, sravnio je sa zemljom i za sobom ostavio pustoš.
Savez za promjene, koji je u utorak prijavio koaliciju Centralnoj izbornoj komisiji BiH, čine samo dvije stranke, i to Srpska demokratska stranka (SDS) i Srpska napredna stranka (SNS).
Dodik je ocijenio da je opozicija pristala da promoviše “jednu sasvim drugu političku priču koja se isključivo može tretirati kao probosanska”. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će period do 2018. godine biti ključan za status RS.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije Vijesti IN RS