Republika Srpska

Republika Srpska Jahorina ljetovanje

Uhapšeni Zikrija Krkić, pripadnik vehabijskog pokreta iz Prijedora priznao je ubistvo Muharema Balića i Almira Redžića.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da neimenovanje direktora Regulatorne agencije za komunikacije /RAK/ govori o tome da na nivou BiH ne može biti održan nijedan dogovor.

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske saopštilo je danas da nema ništa sa gašenjem "Fejsbuk" profila poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske Miroslava Kojića, niti su preduzimane bilo kakve radnje u vezi s tim, kako je to saopštio SDS.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da posljednje izjave turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana imaju teži politički značaj nego što to izgleda na prvi pogled, te ocijenio da se protiv takvih izjava i tendencija mora razviti strategija, što će Srpska i učiniti.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas čestitku povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftiji banjalučkom Osmanu Kozliću i svim građanima islamske vjeroispovijesti u BiH.

Srbija i Republika Srpska od Turske očekuju obazrive javne nastupe kad se radi o izjavama njihovih političara o zapadnom Balkanu, zaključili su danas nakon sastanka u Beogradu Aleksandar Vučić, predsjednik Vlade Srbije, i Milorad Dodik, predsjednik RS, kojem je prisustvovao i Ivica Dačić, minista

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da bi turski premijer Redžep Tajip Erdogan trebao sam da demantuje ako nije tačno prenijeta njegova izjava vezano za BiH, a to ne bi trebalo da čini Ambasada Turske u BiH.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras na Jahorini da je kandidat ove stranke za srpskog člana Predsjedništva BiH međunarodni sekretar SNSD-a i aktuelni premijer Republike Srpske Željka Cvijanović.

Stav Srpske pravoslavne crkve prema kanonizaciji kardinala Alojzija Stepinca predat je ministru spoljnih poslova Vatikana Dominiku Mambertiju, piše ''Politika''

Led u desetak opština RS ostavio pustoš

Sve ono što su od usjeva i voća poplave poštedjele, led, koji je juče pogodio Srpsku, sravnio je sa zemljom i za sobom ostavio pustoš.

Pages

DNEVNI HOROSKOP

Ovan Dnevni HoroskopOvan Dnevni Horoskop
Bik Dnevni HoroskopBik Dnevni Horoskop
Blizanci Dnevni HoroskopBlizanci Dnevni Horoskop
Rak Dnevni HoroskopRak Dnevni Horoskop
Lav Dnevni HoroskopLav Dnevni Horoskop
Djevica Dnevni HoroskopDjevica Dnevni Horoskop
Vaga Dnevni HoroskopVaga Dnevni Horoskop
Škorpija Dnevni HoroskopŠkorpija Dnevni Horoskop
Strijelac Dnevni HoroskopStrijelac Dnevni Horoskop
Jarac Dnevni HoroskopJarac Dnevni Horoskop
Vodolija Dnevni HoroskopVodolija Dnevni Horoskop
Ribe Dnevni HoroskopRibe Dnevni Horoskop

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije Vijesti IN RS